FOTOSHOOT-EVENT

Door het overweldigende succes van de Modellendag op 14 november 2010 en de enorme belangstelling voor de komende Fotoshootdag op 29 januari, organiseert Jan Rijnders Fotografie in samenwerking met Sofia Kalloni Visagie & Hairstyling en Caresse Blom Modelcoaching op 20 februari en 20 maart 2011 weer een FOTOSHOOT-EVENT in Studio JRF in Houten (Utrecht)

Iedereen, die een professionele fotoshoot wil met toepasselijke visagie & hairstyling, is welkom op dit event. Net zoals de Modellendag en de Fotoshootdag is het FOTOSHOOT-EVENT ook uitermate geschikt om als (beginnende) model te bouwen aan je modelportfolio of deze uit te breiden. Tijdens deze dag verzorgt Sofia jouw visagie en hairstyling, waarna Jan je fotografeert in iedere gewenste stijl, of aan de hand van een thema naar keuze.

Tijdens de fotoshoot wordt je zonodig bijgestaan door Caresse, een ervaren model, die je coacht. Dus ben je op zoek naar een mooie serie fotos van jezelf, ben je (beginnend) model, of denk je er over om model te worden en wil je ervaren hoe het modelleren aanvoelt, dan ben je van harte welkom op het Fotoshoot-event. Laat deze kans niet voorbijgaan! Interesse? Kijk voor meer informatie op www.janrijndersfotografie.nl