Aan de orde professional organizer in Utrecht

Aan de orde professional organizer uit Utrecht heeft geen profiel.

Wat doet Aan de orde professional organizer in Utrecht

Aan de orde professional organizer is een coaching uit Utrecht. Men is gevestigd aan de St.-Gotthard 77. Het telefoonnummer van Aan de orde professional organizer in Utrecht is 06-46553406.

Is Aan de orde professional organizer in Utrecht uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Utrechtonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Aan de orde professional organizer in Utrecht valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Utrecht levert onder andere :

Mijn naam is Trees van Dongen, professional organizer. Ik adviseer en begeleid mensen bij het opruimen en reorganiseren van een huis of een gedeelte daarvan. In bedrijven help ik werkplekken en archieven op orde te krijgen en sta ik ze bij met herinrichten. Particulieren en werknemers komen hier vaak niet aan toe, en weten zelfs op den duur niet meer waar ze moeten beginnen: ze zijn blij met dit duwtje in de rug. Als ik langs ben geweest, dan ervaren mijn klanten dit in hun omgeving én in hun hoofd als opgeruimd/opgelucht. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Autistep

  Autistep: Naschoolse begeleiding voor jongeren met autisme.. Trefwoorden van Autistep : naschoolse begeleiding, naschoolse begeleiding jongeren met autisme, workshop voor docenten, workshop autisme op school, leerbegeleiding jongeren met autisme, naschoolse leerbegeleiding, naschoolse leerbegeleiding leerlingen met autisme, schoolwerk begeleiding leerlingen met autisme, advies jongeren met autisme, .

  tel. 06-51002269, Pastoor Ohllaan 16, 3451CC in Vleuten

  Meer over Autistep contact website

 • Healthy Pleasures

  Healty Pleasures | Voeding en Lifestyle. Trefwoorden van Healthy Pleasures : voedingsadvies, persoonlijk coach, gewicht verliezen, gezonde levensstijl, gewichtsconsulent, sportvoedingsadviseur, fitnesstrainer, afvallen, boodschappencoach, .

  tel. 06-15337367, Monarchvlinderlaan 80, 3544DA in Utrecht

  Meer over Healthy Pleasures contact

 • Monique Stam Coaching

  D.m.v. Creatrix® help ik vrouwen duurzaam en gegarandeerd weer de blije versie van zichzelf te word. Trefwoorden van Monique Stam Coaching : persoonlijke coaching, Creatrix®, coachingpraktijk, coaching voor vrouwen, trauma verwerking, burn out, coach, praktijk voor persoonlijke coaching.

  tel. 06-46285558, Reigerskamp 301, 3607HR in Maarssen

  Meer over Monique Stam Coaching contact website

 • Online opvoeden

  .

  tel. 06-21932822, Douwes Dekkerstraat 30A , 3532XB in Utrecht

  Meer over Online opvoeden contact

 • Vrouwencoach Rianne Braal

  Vrouwencoach Rianne Braal. Trefwoorden van Vrouwencoach Rianne Braal : coaching, vrouwencoach, zwangerschapscoach, zwangerschap, mental coach, mentale steun, oefentherapeut, therapeut, .

  tel. 06-25026806, Lessinglaan 93, 3533AV in Utrecht

  Meer over Vrouwencoach Rianne Braal contact website