Adem & Energie in Utrecht

Ademcoaching en yoga in Utrecht

Over Adem & Energie

Adem & Energie valt onder de rubriek coaching in Utrecht.

Ben je op zoek naar meer energie in je leven? Meer zelfvertrouwen, focus, ontspanning en levenslust? Met andere woorden, wil jij (weer) leven vanuit jouw kern? Dan kunnen ademcoaching en yoga voor jou wat betekenen! Zowel ademcoaching en yoga helpen je om rust en verstilling te vinden, zodat er ruimte komt om te voelen wat jij belangrijk vindt. Van daaruit kun je de relatie met jezelf weer versterken.

Mijn naam is Hetty, ademcoach en yogadocent in Utrecht. Met mijn persoonlijke "touch" help ik jou om weer de krachtigste, mooiste, meest liefdevolle versie van jezelf te worden. Ik ben er namelijk van overtuigd dat als jij voluit leeft, je ook het meeste kunt geven aan jezelf en de wereld om je heen.

Ademcoaching:

Toen we geboren werden, was het eerste wat we deden, ademen. En dit is ook het laatste wat we doen als we de wereld verlaten. En toch is het zo onderbelicht. We hebben vaak niet eens door hoe onze adem stroomt in ons lichaam. En wat onze adem ons te vertellen heeft. Ken je de spreuk “je ademt zoals je leeft en je leeft zoals je ademt”? Let er maar eens op bij jezelf. Ben je gespannen? Dan is de adem vaak hoog en oppervlakkig. Ben je juist relaxt en ontspannen, dan is de adem zacht en laag, in de buik. Merk je het op?

We hebben het allemaal wel eens: niet lekker in ons vel zitten, gestresste gevoelens, weinig energie, paniek – of angstgevoelens, wellicht hyperventilatie. Dat is op zich helemaal niet erg, echter wordt het vervelend als deze gevoelens en gedragingen chronisch worden. Alles wat je meemaakt wordt opgeslagen in je lichaam en komt tot uiting in jouw ademhaling. Door actief met je ademhaling aan de slag te gaan, zorg je ervoor dat je lichaam "schoon" blijft. Dat uit zich in meer ontspanning en lekkerder in je vel zitten.

Yoga:

Iedereen kent yoga, maar heel veel mensen denken dat het alleen is om meer flexibel te worden. Het is inderdaad waar dat een reguliere yoga beoefening soepelheid in het fysieke lichaam versterkt. Daarnaast kan yoga ook zorgen voor een kalme geest. Een ontspannen lichaam zorgt namelijk voor een ontspannen geest en andersom. Een kalme en ontspannen geest is vaak een uitdaging. Je gedachten vliegen overal heen, dat maakt het soms lastig om in het hier en nu te blijven. Ik nodig je uit om door middel van je aandacht, je adem en je lichaam volledig in het moment aanwezig te zijn. Zodat je deze houding, ook buiten de yogamat, mee kunt nemen op je levenspad.

Zou jij eens willen ontdekken wat ademcoaching en/of yoga voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website: www.ademenenergie.nu en boek hier meteen je ademsessie of yogales. Heb je nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met: hetty@ademenenergie.nu.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Adem & Energie uit de rubriek coaching uit Utrecht is gevestigd aan de Kees Valkensteinlaan 4 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30753451.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Adem & Energie zijn o.a. :

Nieuws van Adem & Energie in Utrecht

GROEPSSESSIE – BEWUST VERBONDEN ADEMEN

GROEPSSESSIE – BEWUST VERBONDEN ADEMEN

Op vrijdagavond 27 januari van 19.30u tot 22.00u organiseert Hetty een bewust verbonden adem cirkel.