Adoa Consult Counseling & AD(H)D Coaching in Utrecht

Adoa Consult Counseling & AD(H)D Coaching uit Utrecht heeft geen profiel.

Wat doet Adoa Consult Counseling & AD(H)D Coaching in Utrecht

Adoa Consult Counseling & AD(H)D Coaching is een coaching uit Utrecht. Men is gevestigd aan de Reactorweg 17. Het telefoonnummer van Adoa Consult Counseling & AD(H)D Coaching in Utrecht is 06-21110818.

Is Adoa Consult Counseling & AD(H)D Coaching in Utrecht uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Utrechtonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Adoa Consult Counseling & AD(H)D Coaching in Utrecht valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Utrecht levert onder andere :

Adoa Consult, praktijk voor counseling en coaching, ook voor begeleiding en ondersteuning bij ADHD. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

J. Rademakers donderdag 16 april 2015

5 sterren

“Vanwege een burnout ben ik in contact gekomen met Adoa Consult. Ik ben uitstekend geholpen met begeleiding op maat en heb gesprekken gehad die veel inzicht gaven. Kracht van de gesprekken was dat er snel naar de kern van "het issue" werd gekeken. Dit scheelde enorm veel tijd en maakte de gesprekken efficient. Ik wilde weer terug aan het werk, en dat is gelukt. Ook wilde ik mijn werk op een andere manier aanpakken. Met tips tijdens consults is ook dat gelukt. Hiervoor ben ik zeer dankbaar, en zou iedereen dan ook Adoa consult van harte willen aanraden. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Ander coaching