Adoa Consult Counseling & AD(H)D Coaching in Utrecht

Adoa Consult Counseling & AD(H)D Coaching uit Utrecht heeft geen profiel.

Wat doet Adoa Consult Counseling & AD(H)D Coaching in Utrecht

Adoa Consult Counseling & AD(H)D Coaching is een coaching uit Utrecht. Men is gevestigd aan de Reactorweg 17-8537. Het telefoonnummer van Adoa Consult Counseling & AD(H)D Coaching in Utrecht is 06-21110818.

Is Adoa Consult Counseling & AD(H)D Coaching in Utrecht uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Utrechtonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Adoa Consult Counseling & AD(H)D Coaching in Utrecht valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Utrecht levert onder andere :

Welkom bij Adoa Consult! Vastgelopen of een probleem? U staat er niet alleen voor. Adoa Consult biedt u begeleiding en personal coaching. Al na enkele consulten ervaart u verbetering . Dit heeft een positieve uitwerking op uw leven en gezondheid. Wat u zult merken is dat u zich weer rustiger of gelukkiger voelt, u heeft nieuwe oplossingen gevonden, of uw relatie is verbeterd. Slapen gaat beter. Of u kunt weer aan het werk, of het gaat gewoon beter met u en uw gezin. Specialisaties: -Stresscounseling; -Balans werk en privé; -ADD en ADHD, voor jezelf, je kind, of als partner van; -Pastorale en christelijke hulpverlening; - Rouw en verdriet; -Versterken zelfbeeld en identiteit. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Wil dinsdag 8 december 2015

5 sterren

“Review Adoa Consult , Wil v, 1975 Wat vind je van de begeleiding? Ik heb nog nooit zo'n toegewijd en betrokken psycholoog ontmoet. Ze heeft er veel moeite voor gedaan om mij verder te helpen, ze heeft er veel tijd voor uitgetrokken en soms lang op mij gewacht voordat ik af kon spreken! Anne Marie voelt en praat als een vertrouwde vriendin (maar blijft heel professioneel). Dat was heel fijn, want zo kon ik al snel open met haar praten en ook met haar bidden - en dat zocht ik en heeft mij enorm goed gedaan! Wat wilde je bereiken, wat was je probleem of hulpvraag, en welke veranderingen en verbeteringen heb je ervaren? Ik heb al zoveel psychologen gezien en wel stapjes verder gekomen en al veel verwerkt van mijn moeilijk jeugd. Ik zocht nu geen psychotherapie meer, maar iemand om mijn leven door te spreken (wat best turbulent is geweest) en alles een plekje te kunnen geven. En ik wou samen met iemand bidden op de punten die nog niet lekker gingen en dingen uit het verleden die me nog dwars zaten. Nou mede door het gebed en de gesprekken met Anne Marie gaat het nu enkele maanden verder echt zo goed met me! Er kwamen ook dingen boven die ik nog niet had verwerkt. Anne Marie is heel wijs en kan goed scherp zien waar de angel van het probleem zit. Dat helpt enorm! Ik voel me lichter, opgeruimder, lekker in mijn vel. Ik ben van 2 flessen wijn per dag naar 0 gegaan:-)!!! Ik ben God zo dankbaar dat Hij haar op mijn pad heeft gebracht en dat ik nu verder met mijn leven kan. Anne Marie dankjewel voor je toewijding om mij te willen helpen, ik ben je zeer dankbaar! Liefs Wil ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Ander coaching