Altijd Geliefd in Ameide

Haal het beste uit je leven / coaching voor jongeren en vrouwen

Over Altijd Geliefd

Altijd Geliefd valt onder de rubriek coaching in Utrecht.

Mevr. Maudi de Boer is het gezicht en de drijvende kracht achter Altijd Geliefd. Ik heb samen met mijn man jarenlang doelgroepen mogen coachen. We hebben 20 jaar lang een rehabilitatiecentrum geleid. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen tijdens mijn opleiding als coach bij Total Balance. Altijd Geliefd is aangesloten bij Total Balance christelijke coaching.

Ben je op zoek naar een coach? Omdat je niet lekker in je vel zit, het je niet meer lukt om te genieten? Heb je last van negatieve gedachten, voel je je onzeker of minderwaardig? Wellicht het gevoel hebt dat je niet jezelf kunt zijn, dat je niet tot je recht komt in het leven? Of heb je vervelende gebeurtenissen in het verleden meegemaakt en wil je niet meer afhankelijk zijn van wat anderen van jou vinden? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Altijd Geliefd, coaching praktijk voor jongeren en vrouwen.

Het aanbod :

- Weten wie jij werkelijk bent

- Jouw talenten ontdekken

-Wat is jouw passie?

- Durf weer te dromen

- Kom tot bloei

- Een warm hart

Als ervaren coach wil ik je begeleiden in het proces om jezelf te hervinden. Jij mag er zijn.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Altijd Geliefd uit de rubriek coaching uit Utrecht is gevestigd aan de Fransestraat12 in Ameide. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44894430.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Altijd Geliefd zijn o.a. :