Arte di Mo in Utrecht

Hippe, leuke, aparte, zelfgemaakte kado s . Omdat ik alles zelf maak, is de voorraad beperkt. Zo blijft alles exlusief en weet u zeker dat u een uniek kado in huis heeft.

Over Arte di Mo

Arte di Mo valt onder de rubriek webshop in Utrecht.

Als verzendkosten staat standaard € 2,- vermeld, maar dit wordt uiteraard per pakje apart bekeken.

Sinds mijn opleiding bij House of KIKI (bekend van Uitstel van Executie) ben ik alweer een hele tijd werkzaam als verkoopstyliste. Zie hiervoor de speciale pagina op deze website.

Alle zelfgemaakte artikelen zijn auteursrechtelijk beschermd door Arte di Mo

Verkoopstyling en meubelverhuur

Meubelverhuur:

Uit onderzoek blijkt dat 70% van de woningen die langer dan 1,5 jaar te koop staan, binnen drie maanden worden verkocht na verkoopstyling. In de meeste gevallen betreft het hier leegstaande woningen of woningen met gedateerde meubels. Het blijkt dat woningen veel kleiner worden ingeschat door potentiële kopers, wanneer deze leeg staan. Momenteel is er sprake van een kopersmarkt waarbij de koper het voor het uitkiezen heeft. Dat betekent dat alleen die woningen, die optimaal worden gepresenteerd, nog kans maken op een snelle verkoop.

Voor de vaste prijs van € 1.500,- richt ik een woonkamer en twee slaapkamers in. De meubels en accessoires worden door mij zelf aangeleverd en neergezet. U heeft er dus geen omkijken naar. De meubels kunnen tot een jaar blijven staan voor deze prijs. Daarna betaalt u € 150,- per maand.

De levertijd van deze service bedraagt een week.

Verkoopstyling?

Verkoopstyling is meer dan een bloemetje op tafel en wat opruimen. Met een beperkt budget en slechts kleine aanpassingen en accessoires zal ik het huis perfect re-stylen voor de verkoop. Uw huis zal ook voor een potentiële koper aantrekkelijk worden!

Ik heb mijn opleiding genoten bij House of KIKI, bekend van het programma "Uitstel van Executie".

Ik werk via de zogenaamde "hands on"methode. Geen dure tekeningen maar meteen aan de slag!

De prijs voor verkoopstyling van een gemiddelde rijtjeswoning bedraagt € 1.000,- incl. BTW.

Alleen bv de woonkamer verkoopklaar maken behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden, alsmede een check up voor een open huizenroute.

U kunt contact met mij opnemen via de Contactpagina en ik bel zo snel mogelijk terug.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Arte di Mo uit de rubriek webshop uit Utrecht is gevestigd aan de Groenestraat 110 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42455661.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Arte di Mo zijn o.a. :