Autistep in Vleuten

Autistep: Naschoolse begeleiding voor jongeren met autisme.

Over Autistep

Autistep valt onder de rubriek coaching uit Utrecht.

Heb jij autisme? Zit je op de havo of vwo of ben je al aan je vervolgopleiding begonnen? Kun jij wel wat steun gebruiken bij het leren? Dan ben je bij Autistep aan het juiste adres. Autistep biedt namelijk naschoolse begeleiding voor jongeren met autisme aan.

Het gezicht achter Autistep is Annemoon Brans. Annemoon deed de afgelopen 30 jaar ervaring op als leraar scheikunde op de havo en het vwo. Annemoon voelt zich meer leraar dan chemicus. Daarom heeft Annemoon zich gespecialiseerd als mentor en begeleider van nieuwe collega's en van leerlingen van autisme.

Annemoon brengt met Autistep haar passie en ervaring samen. Samen met jou gaat Annemoon stap voor stap werken naar een diploma die bij jou past. Samen met jou ontwikkeld Annemoon kwaliteiten die voor jouw toekomst erg belangrijk zijn.

Autistep biedt begeleiding op maat in de groep en individuele begeleiding aan. Voor scholen biedt Autistep diverse workshops aan.

Je kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heb je een vraag aan Autistep? Neem dan contact op. Je zal altijd netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Autistep uit de rubriek coaching uit Utrecht is gevestigd aan de Pastoor Ohllaan 16 in Vleuten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51002269.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Autistep zijn o.a. :