Beauty & Wellness Rose Lima in Den Bosch

De meest luxe privé sauna!

Over Beauty & Wellness Rose Lima

Beauty & Wellness Rose Lima valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Utrecht.

Bij Beauty & Wellness Rose Lima kunt u gebruik maken van een eigen privé sauna om heerlijk tot rust te komen en te ontspannen met uw geliefde, vriend, vriendin, familie of bijvoorbeeld uw collega. Bij de inrichting van de privé sauna van Private Wellness is overal rekening mee gehouden. Een eigen jacuzzi, lounge bed, sauna, rainshower, minibar en alle extraatjes maken uw verblijf tot een bijzondere wellnessbeleving.

Een bezoek aan de privé sauna met uw partner, vriend of vriendin is een goed moment om meer tijd aan elkaar te besteden. Om heerlijk tot rust te komen en om samen te genieten van elkaar en de ontspannen sfeer.

Iedere gast ontvangt van ons:

- een handdoek

- een badjas

- zeep

- bodylotion

- gel

Het meebrengen van eigen drank en etenswaren is toegestaan!

Voor onze contactgegevens, tarieven, en nog veel meer informatie kunt u terecht op onze website. Ook zijn wij te volgen op Facebook! Volg onze Facebookpagina voor alle updates en korting acties.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beauty & Wellness Rose Lima uit de rubriek schoonheidssalon uit Utrecht is gevestigd aan de Magnoliahof 63 in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27146287.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Beauty & Wellness Rose Lima zijn o.a. :