BEELDSCHERP in GOUDA

Niet suf, maar fris in beeld. Niet braaf, maar gedurfd in beeld. Niet vaag, maar scherp in beeld.

Over BEELDSCHERP

BEELDSCHERP valt onder de rubriek video in Utrecht.

dhr RICK COSIJN is de drijvende kracht achter BEELDSCHERP.

Film spreekt tot de verbeelding. Ieder bezoekje aan de bioscoop laat een indruk achter. Waarom zou video voor bedrijven dan braaf en gewoontjes moeten?

Dat hoeft helemaal niet! Vanuit deze visie is Beeldscherp opgericht. Nieuwe generatie filmmakers die snappen hoe belangrijk pakkende en creatieve videocontent is voor bedrijven. In de wereld van on-demand videostreaming is het hebben van een nietszeggende bedrijfsfilm onvoldoende. Juist hier zoeken wij de uitdaging. Het vertalen van de missie en visie van een bedrijf naar een film dat kijkers pakt. Niet suf, maar fris in beeld. Niet braaf, maar gedurfd in beeld. Niet vaag, maar scherp in beeld.

Bij ieder project spenderen we eerst genoeg tijd om de essentie van de organisatie en de vraag van de opdracht goed te begrijpen. Hierna gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een passende oplossing voor de vraag die de opdrachtgever bij ons heeft neergelegd. Hierbij hoort uiteraard een op maat gemaakte offerte.

Als alles goed is voorbereid kan het filmen beginnen. Tijdens de filmdag letten we goed op dat we alle details haarscherp vast leggen. We komen aan met volle accu’s en lege SD kaartjes en we gaan aan het einde van de leuke draaidag naar huis met lege accu’s en volle SD kaartjes.

Na het filmen hebben we allerlei shots, interviews en muziekstukken. Dit zijn de bouwblokken waarmee we de montage bouwen. Een leuke puzzel die iedere keer weer anders is. We houden de opdrachtgever in de loop en geven advies over hoe wij denken dat de video het beste tot zijn recht zal komen. Pas als het project af is pakken we er een drankje erbij om te proosten op een geslaagde samenwerking.

Verschillende marketing doelstellingen vragen om verschillende soorten video's. Wij maken video's in alle soorten en maten!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BEELDSCHERP uit de rubriek video uit Utrecht is gevestigd aan de DERDE KADE 29 in GOUDA. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34879548.

Diensten en producten voor video

Trefwoorden die horen bij BEELDSCHERP zijn o.a. :