Blockchain voor Lean in Woerden

Blockchain voor Lean: Lean blockchain training.

Over Blockchain voor Lean

Blockchain voor Lean valt onder de rubriek opleiding uit Utrecht.

Blockchain is een nieuwe manier van vraag en aanbod organiseren. Iedereen kan Blockchain als concept leren begrijpen en van daaruit de veranderingen zien voor producten, diensten en processen. Een ICT-achtergrond is niet nodig. Blockchain is te vergelijken met de opkomst van het internet. Het is een trend die geleidelijk zal gaan, maar grote impact gaat hebben. Door het concept Blockchain te leren begrijpen zal je de veranderingen gaan zien en het ook anderen kunnen uitleggen.

Wanneer schakelt u ons in? • Als u inzicht of bewustwording wilt creëren; een eerste kennismaking met de basisprincipes van Blockchain organiseren en ervaren wat dat kan betekenen voor uw klanten, uw organisatie, processen, verdienmodel en medewerkers. • Voor het geven van een workshop of lezing. Doel van onze workshop of lezing is niet om mensen te overtuigen van Blockchain, maar om mensen aan het denken te zetten. • Of als u samen met uw medewerkers of leveranciers een keer wilt onderzoeken hoe Blockchain technologie voor uw organisatie kan worden ingezet. • En daarnaast voor al u vragen over Blockchain technologie. Als wij de vraag niet zelf kunnen beantwoorden, zorgen wij voor een doorverwijzing

Heeft u een vraag aan Blockchain voor Lean? Neemt u dan contact op.

Ook op LinkedIn delen we informatie. Volg hiervoor de pagina: https://www.linkedin.com/company/12596721/admin/


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Blockchain voor Lean uit de rubriek opleiding uit Utrecht is gevestigd aan de Tornemeer 3 in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21245317.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Blockchain voor Lean zijn o.a. :

Nieuws van Blockchain voor Lean in Woerden

Blockchain in de zorg

Blockchain in de zorg

Hoe kun je Blockchain verantwoord en veilig toepassen in de zorg?

Verstegen en Fairfood

Verstegen en Fairfood

Transparantie in een leefbaar inkomen voor de boer