BMJ Loopbaantraining & Coaching in Bilthoven

Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling en Online Trainingen

Over BMJ Loopbaantraining & Coaching

BMJ Loopbaantraining & Coaching valt onder de rubriek coaching in Utrecht.

Meer dan de helft van je leven besteedt je je tijd aan je werk. Je wilt dat je werk impact heeft en meer is dan alleen een bron van inkomsten. Maar in deze snel veranderende maatschappij kun je wakker liggen door je werk of privé-situatie. Als professioneel coach en trainer kan jou of je organisatie begeleiden bij problemen in bijvoorbeeld: - Je loopbaan - Je persoonlijke leven

Iedereen heeft wel eens iemand nodig om te reflecteren. Ik kan je sparringpartner zijn en jou een spiegel voorhouden. Dat is mijn passie! Ik geef je graag meer inzichten en creëer graag samen met jou een bewustzijn met meer zelfvertrouwen en positieve kijk op de wereld. Neem jij vandaag ook weer de regie terug in eigen handen, zowel privé als in je werk?

Je maakt met mij een ontdekkingsreis naar jezelf en hierdoor kom je meer in beweging en in verbinding met jezelf.

Heb je interesse in 1 van de onderstaande Training of Coaching programma’s, dan bied ik je een gratis intake gesprek aan. We kijken samen welke vorm van coaching/training het beste bij jou past!

Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling: Wanneer je op zoek bent naar nieuwe uitdagingen of ontwikkelingen op je werk? Maar ook bij ontslag en nieuwe toekomstplannen.

"Uit je hoofd in je lijf" online training: Wanneer je veel piekert, vaak in je hoofd en gedachtes vastzit. Ook bij stress of burn-outklachten.

Aanpak van Stress training: Van stress naar balans met 3 ingrediënten.

Grip op je gedrag training: Dit programma wordt vaak als een vervolg op het ‘Aanpak van Stress’ programma gebruikt. De structuur is hetzelfde en ook hier vind je een combinatie van gerichte opdrachten met lichamelijke oefeningen. Stap voor stap ga je veranderingen aanbrengen in je gedrag en zal het contact met je omgeving verbeteren.. Hierdoor kan je veel baat hebben bij het actieve zelfontwikkelingsprogramma van ‘Grip op je Gedrag.

De Online Loopbaanreis: Heb jij ook het gevoel dat er misschien wel meer in je zit? Dat je talenten bezit die je nu onvoldoende gebruikt? Misschien mis je de energie in je huidige baan? Of wellicht ben je genoodzaakt om naar een andere baan uit te kijken? Dan is het tijd om op reis te gaan en jezelf te onderzoeken vanuit hele verschillende invalshoeken. Ben je benieuwd naar wat er nog meer in jou schuilt?


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BMJ Loopbaantraining & Coaching uit de rubriek coaching uit Utrecht is gevestigd aan de Zweerslaan 20 in Bilthoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22986967.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij BMJ Loopbaantraining & Coaching zijn o.a. :