Body Stress Release | Jochem Alink in De Bilt

BSR BILTHOVEN | zorgt voor een optimale spierspanning

Over Body Stress Release | Jochem Alink

Body Stress Release | Jochem Alink valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Utrecht.

Last van vastgezette spierspanning? Pijnlijke nek- en schouderklachten? Last van hoofdpijnen, vermoeidheid en slaapproblemen? Last van onrustige benen, pijnlijke knieën of enkels? Tintelingen, krampen of gevoelloosheid in armen of benen? Pijn in heupen, benen en billen? Of last van brandend maagzuur en darmklachten?

Wanneer je last hebt van spierspanningsklachten, rugklachten of nekklachten, dan kan Body Stress Release Bilthoven helpen. In de praktijk gingen je al velen voor.

Of je nu recent last hebt gekregen of al vele jaren periodes met pijn en ongemak ervaart – met onze technieken kunnen we er iets aan doen. Er wordt altijd op spierspanning getest langs de gehele ruggengraat.

Body Stress Release Bilthoven zorgt ervoor dat de in de loop van de jaren opgebouwde spanning kan gaan loslaten. De behandeling is zacht en effectief door gebruik te maken van het neuro-feedback mechanisme van jouw lichaam. Blokkades worden opgeheven en het zelf herstellend vermogen van je lichaam verbetert.

Het is belangrijk je te ontdoen van deze stress, want nieuwe stress-momenten maken je weer vatbaar voor andere lichamelijke klachten.

Volg de gratis INFO-SESSIES van BODY STRESS RELEASE voor meer informatie. Meld je aan via de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Body Stress Release | Jochem Alink uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Utrecht is gevestigd aan de Dorpsstraat vo Steenstraat 128 in De Bilt. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12481418.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Body Stress Release | Jochem Alink zijn o.a. :