Boerderij Fortzicht in Groenekan

Boerderij Fortzicht: Geschikt voor zakelijke- en familiebijeenkomsten.

Over Boerderij Fortzicht

Boerderij Fortzicht valt onder de rubriek zaal huren in Utrecht.

De varkensstal van Boerderij Fortzicht is helemaal omgebouwd tot een mooie ontvangstruimte. U kunt bij Boerderij Fortzicht onder andere terecht voor:

- Zakelijke bijeenkomsten: In een ruste omgeving vergaderen, besprekingen of trainingen. Boerderij Fortzicht stelt hiervoor diverse presentatiemiddelen beschikbaar. De gezellige ontvangstruimte heeft een informele sfeer.

- Familiebijeenkomsten: De ruimte is prima geschikt voor bijvoorbeeld een verjaardag of een jubilea. Boerderij Fortzicht heeft diverse oud-Hollandse spelen om uw verblijf extra inhoud te geven.

- Catering: Ook voor catering bent u bij Boerderij Fortzicht helemaal aan het juiste adres. Samen met Boerderij Fortzicht kunt u uw wensen bespreken om zo samen tot het beste eindresultaat te komen. U kunt kiezen uit diverse arrangementen, lunches en buffetten.

Ook is Boerderij Fortzicht een gecertificeerd educatieboerderij. Schoolkinderen kunnen op deze manier de herkomst van voedselproducten en hoe je het vee moet verzorgen.

Voor meer informatie, een overzicht van de prijzen en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Boerderij Fortzicht.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Boerderij Fortzicht uit de rubriek zaal huren uit Utrecht is gevestigd aan de Voordorpsedijk 35 in Groenekan. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-2710913.

Diensten en producten voor zaal huren

Trefwoorden die horen bij Boerderij Fortzicht zijn o.a. :