Bordflyer in Steenwijk

Bordflyer uit Steenwijk heeft geen profiel.

Wat doet Bordflyer in Steenwijk

Bordflyer is een reclamebureau uit Utrecht. Men is gevestigd aan de Lange Baan 16a. Het telefoonnummer van Bordflyer in Steenwijk is 0521-523680.

Is Bordflyer in Steenwijk uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Utrechtonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Bordflyer in Steenwijk valt onder de rubriek reclamebureau. Een reclamebureau uit Utrecht levert onder andere :

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; Bordflyer is een reclamebedrijf van Nico de Haan en Maud van Rijn. Bordflyer is overgewaaid uit de Verenigde Staten en kent een uniek concept. Het is spraakmakend, visueel en opvallend. Meer hierover kunt u op de website lezen. Bordflyer is ontstaan tijdens onze reis door The States. Aangeland in het plaatsje Oceanside in California onder het genot van een Starbuck triple shot cappuccino, zagen we een jongeman draaien, zwaaien en dansen met een bord. Hij trok zeker onze aandacht. Het bord van 150 cm in de vorm van een pijl kondigde een actie van de plaatselijke kapper aan. Op het bord stond: BARBER 8 DOLLAR in grote opvallende letters. Ons idee is geboren Deze unieke outdoor reclame was voor ons een trigger. Het bord trok de aandacht van iedereen die langs reed. Je kon er niet om heen: je moest wel kijken. Heel inspirerend! Verder reizend door dit grote land, kwamen we vaker van deze BORDFLYER acties tegen. Zo werd onze reis een BORDFLYER zoekactie en we riepen vaak tegen elkaar: KIJK, DAAR STAAT ER EER EEN!! Welkcome Bordflyer Eenmaal terug in Nederland waren we zo enthousiast over deze vorm van reclame, dat we meteen aan de slag gingen. Dit concept moet hier toch aanslaan!! De vormgeving van borden werden bedacht: een BORDFLYER in de vorm van een pijl, die de reichting aangeeft, een een WALKINGBOARD in de vorm van een i, zoals een informatiebord. Vervolgens kwamen de bedrijfsnaam, het logo, de website, de trademarks, de give aways, de borden, de materialen en het personeel. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review