BuitenGewoonFit in Utrecht

Bootcamptrainingen en Personal training.

Over BuitenGewoonFit

BuitenGewoonFit valt onder de rubriek sportschool uit Utrecht.

Bij BuitenGewoonFit kun je terecht voor verscheidene Bootcamptrainingen en Personal training in Utrecht. Flexibel, betaalbaar en persoonlijk!

Bootcamptrainingen Intensieve workouts die worden gegeven in de stadsparken en dé enige echte BootcampBox van Utrecht. Onder begeleiding van een ervaren trainer, elke les is anders en even uitdagend!

Voor ieder wat wils, want naast de standaard Bootcamptrainingen zijn er ook Powerbootcamps die plaats vinden in de BootcampBox. Tijdens deze trainingen ga je aan de slag met materiaal (denk aan kettlebells of battleropes) die gericht zijn op kracht en explosiviteit. Ren je liever en ben je niet bang voor wat zand in je schoenen? Dan zijn de mudruntrainingen ideaal, bijvoorbeeld als voorbereiding op een Obstacle Run, of gewoon voor de lol! Voor elk niveau is een training beschikbaar, iedereen kan bootcampen! www.buitengewoonfit.com

Personal training Naast groepstrainingen biedt BuitenGewoonFit ook personal trainingen aan. Ik, Jacob, begeleid je naar jouw gewenste doelen. Wat deze ook mogen zijn. We maken jouw persoonlijke plan en gaan samen aan de slag op de dagen dat het jou uitkomt. In de Personal training studio kan je aan de slag en daar is voldoende ruimte en materiaal voor een uitdagende workout! Mijn passie voor buitensport is groot dus we kunnen ook uitwijken naar het naast gelegen park en de studio geeft vooral een outdoor gevoel! Mijn ervaring is dat betrokkenheid en aandacht een belangrijke rol spelen in dit werk. Dit is dan ook altijd mijn streven als personal trainer. www.bgf-personaltraining.com

Wil je alle mogelijkheden weten of meer informatie? Neem dan gerust contact op of neem een kijkje op de websites. Je kan altijd een gratis en vrijblijvende proefles aanvragen!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Suzanne zaterdag 28 mei 2016

4,5 sterren

“Ik had niet gedacht dat ik bootcampen zo leuk zou vinden! Het is echt veel leuker dan zwoegen in de sportschool. De trainers bedenken áltijd een andere les, buiten is het een stuk fijner en frisser en de groepen zijn gezellig. Aanrader wat mij betreft!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12508116.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij BuitenGewoonFit zijn o.a. :

Nieuws van BuitenGewoonFit in Utrecht

BuitenGewoonFit opent eerste BootcampBox van Utrecht

BuitenGewoonFit opent eerste BootcampBox van Utrecht

Nu ook een BootcampBox in Utrecht! Naast de bootcamptrainingen ook een uitgebreid aanbod PowerBootcamps!