Camphuijsen Art in De Bilt

Camphuijsen Art uit De Bilt heeft geen profiel.

Wat doet Camphuijsen Art in De Bilt

Camphuijsen Art is een kunstenaar uit Utrecht. Men is gevestigd aan de Ambachtstraat 9. Het telefoonnummer van Camphuijsen Art in De Bilt is 06-57085918.

Is Camphuijsen Art in De Bilt uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Utrechtonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Camphuijsen Art in De Bilt valt onder de rubriek kunstenaar. Een kunstenaar uit Utrecht levert onder andere :

De drijvende kracht achter Camphuijsen Art is Rita Camphuijsen. Op de exto website kunt u de schilderijen zien die Rita de laatste jaren heeft gemaakt. Schilderen is voor Rita een belangrijk medium om emoties te communiceren, inspiratie puttend uit de natuur en het leven van mensen. Verschillende werk met een bijzonder verhaal of u kunt zelf uw keuze maken uit allerlei soorten thema's en tekeningen. Hieronder ziet u de onderwerpen waar u uit kunt kiezen: - Bengeltjes, olifantjes, vogels, dieren, natuur, levensloop, muziek, portret, diverse, kinderen, water, bloemen, huisdieren, Afrika, een eigen blik, portret opdrachten, plein air en tekeningen. U kunt via de webshop bestellen maar fijner is misschien om direct met de kunstenaar contact op te nemen en het atelier te bezoeken. Behalve olieverf schilderijen zijn er twee webshops met vele soorten producten waarop designs afgedrukt zijn. De ontwerpen zijn afgeleid van het geschilderde werk of sprekende foto's. U vind er kleding, accessoires voor in huis, telefoonhoesjes en nog veel meer.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander kunstenaar

  • Elselien van der Graaf

    Beelden in brons voor gemeenten, organisaties, bedrijven en in de particuliere sector. Trefwoorden van Elselien van der Graaf : beeldhouwer, kunstenares, beelden in brons, beeldhouwwerken, aandenken in as, relatiegeschenk.

    tel. 030-2961599, Mgr. v.d. Weteringstraat 15B, 3581EB in Utrecht

    Meer over Elselien van der Graaf contact website