Chemisch Reiniging Hahné in Utrecht

Chemisch Reiniging Hahné uit Utrecht heeft geen profiel.

Wat doet Chemisch Reiniging Hahné in Utrecht

Chemisch Reiniging Hahné is een stomerij uit Utrecht. Men is gevestigd aan de Springweg 134. Het telefoonnummer van Chemisch Reiniging Hahné in Utrecht is 030-2319324.

Is Chemisch Reiniging Hahné in Utrecht uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Utrechtonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Chemisch Reiniging Hahné in Utrecht valt onder de rubriek stomerij. Een stomerij uit Utrecht levert onder andere :

De heer Hahne is de drijvende kracht achter Stomerij Hahné. Een gemoderniseerde en milieuvriendelijke stomerij is inmiddels een begrip in de binnenstad van Utrecht. Wij zijn nog een van de weinige stomerijen in Utrecht met een z.g. warme winkel, wat wil zeggen, dat wij alles in eigen beheer reinigen en met de hand afwerken c.q. persen. Wij streven ernaar om een zo goed mogelijk product af te leveren, wij hebben hier in ieder geval de nodige ervaring voor in huis. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander stomerij

  • Stomerij Wagenaar

    Stomerij Wagenaar: Reinigen, schoonmaken en stomen van diverse artikelen.. Trefwoorden van Stomerij Wagenaar : kleding stomerij, gordijnen stomerij, vitrages stomerij, trouwkleding laten stomen, bedrijfskleding laten stomen, kleding reiniging, gordijnen laten reinigen, bedrijfskleding reinigen, dekbedden reiniging, .

    tel. 030-2615018, Amazonedreef 33, 3563CA in Utrecht

    Meer over Stomerij Wagenaar contact website