Coach and Care in Utrecht

Coaching, Psychotherapie en Psychosociale hulpverlening

Over Coach and Care

Coach and Care valt onder de rubriek coaching in Utrecht.

Jan van Dusschoten is de drijvende kracht achter Coach & Care. Coach & Care bestaat sinds 1995.

Coach & Care bestaat uit een samenwerking van 2 therapeuten, Jacqueline en Jan, die elk hun eigen erkende opleiding en ervaring in het professionele circuit en de Geestelijke Gezondheidszorg hebben. Wij zijn een samenwerkingsverband van 2 zelfstandig werkende therapeuten en hebben een gevarieerd aanbod van coachings- en hulpverleningsactiviteiten, en veel ervaring in het begeleiden van cliënten. Deze cliënten worden o.a. doorverwezen door bedrijven en Arbo-diensten en een deel komt gewoon als particulier. Iedereen is uiteraard van harte welkom.

Het aanbod van Coach & Care bestaat uit (combinatie van) :

- Coaching

- Gestalt therapie

- Relatietherapie

- Groepstherapie

- Logo therapie en Existentiële Analyse

- Psychosynthese

- Experientiële therapie

- EMDR

- Supervisie

Het aanbod van Jan van Dusschoten:

Maatschappelijk werker / Registercoach / Gestalttherapeut / Logotherapeut en Existentieel Analytisch therapeut / Relatietherapeut / Trainer/docent Kempler Instituut / Erkend Gestalt Supervisor

Ieder begeleidingstraject is voor hem een uniek, persoonlijk op maat gesneden proces. Ieder mens heeft zijn eigen kwaliteiten, zijn eigen behoeften en verlangens. "Om die naar boven te krijgen en te helpen ze te realiseren is ook voor mij een rijkdom om aan mee te mogen werken."

Het aanbod van Jacqueline Verharen:

Gestalttherapeut /Relatietherapeut /Dramatherapeut /EMDR therapeut /Teamcoach /Experientiëel therapeut /Maatschappelijk werker /Gestalt leertherapeut

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coach and Care uit de rubriek coaching uit Utrecht is gevestigd aan de Jutfaseweg 251 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44838912.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coach and Care zijn o.a. :