Coaching Zelfkennismethode | Van Zin tot Zin in Zeist

Coaching met de Zelfkennismethode

Over Coaching Zelfkennismethode | Van Zin tot Zin

Coaching Zelfkennismethode | Van Zin tot Zin valt onder de rubriek coaching in Utrecht.

De zelfkennismethode werkt! Voor persoonlijke problemen, thuis, in je relatie en/of op het werk.

Heb je weinig energie, veel stress, weinig zelfvertrouwen? Zit je niet lekker in je vel? Wil je beter leren samenwerken, beter communiceren? Wil je je relatie verbeteren? Wil je jezelf beter leren kennen en verder ontwikkelen?

Met behulp van de zelfkennismethode kijken we samen naar wat er speelt, wat dat veroorzaakt (heeft) en hoe je het kunt veranderen met de kwaliteiten en kracht die je eigen is. Een positieve veranderingsgerichte aanpak.

We starten met een gratis intake. In de daarop volgende 4 gesprekken van 3 uur doorlopen we jouw levensverhaal, kijken we naar wat je het liefste wilt en wat je er op dit moment in je leven nog van weerhoudt om dat te bereiken.

Vaak heb je na dit traject al heel wat handvaten gekregen om zelf verder te kunnen. Mocht je er behoefte aan hebben, dan spreken we elkaar weer in begeleidingsgesprekken achteraf ter ondersteuning van je veranderingsproces.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de zelfkennismethode? Lees dan verder op mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coaching Zelfkennismethode | Van Zin tot Zin uit de rubriek coaching uit Utrecht is gevestigd aan de Couwenhoven 42-14 in Zeist. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41452180.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coaching Zelfkennismethode | Van Zin tot Zin zijn o.a. :