Cocopelo in Utrecht

Cocopelo uit Utrecht heeft geen profiel.

Wat doet Cocopelo in Utrecht

Cocopelo is een kapper uit Utrecht. Men is gevestigd aan de Korte Koestraat 1. Het telefoonnummer van Cocopelo in Utrecht is 0302316879.

Is Cocopelo in Utrecht uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Utrechtonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Cocopelo in Utrecht valt onder de rubriek kapper. Een kapper uit Utrecht levert onder andere :

                                Cocopelo is gevestigd in het centrum van Utrecht een zijstraat/steegje van het Vredenburg en waar ook café Vredenburg, café Willem Slok en bistro chez Jaqueline gevestigd is(wijkC). Kapsalon en Massagesalon Cocopelo is nog in een authentieke en nostalgische sfeer voor dames, heren en kinderen en gespecialiseerd is in Europees, Aziatisch en Arabische haarmode. Ook voor advies en al uw problemen met u haar kunt u bij ons terecht. Met en zonder afspraak lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Herman Brinkers dinsdag 3 februari 2015

5 sterren

“Voor het eerst geweest bij kapsalon Cocopelo. De kapster daar is zeer bekwaam en vakkundig en gezellig. Eindelijk iemand die naar de klant luistert en precies knipt hoe ik het wilde hebben. Ze heeft bij mij een grote positieve indruk gegeven, vandaar een hoge cijfer. Een aanrader. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Freek de Jager woensdag 26 juni 2013

4,5 sterren

“IK ben normaal heel kritisch en geef nooit aan iets een 10 als cijfer maar Kapsalon Cocopelo krijgt van mij en mijn vriendin een dikke 9 voor de service en het model knippen van ons haar precies hoe wij het willen waar veel kapsalons met de "grote namen" een voorbeeld aan kunnen nemen,tevens heeft zij nog een oud nostalgisch barbierzaakje in het centrum van Utrecht. Van harte aan te bevelen.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Ander kapper

 • Hair Budget

  Hair Budget is er om uw haar te knippen en te kleuren naar uw eigen wensen!. Trefwoorden van Hair Budget : top haar stylisten Utrecht, haarkleur specialisten Utrecht, nieuwste kapsels Utrecht, makkelijk kapsel Utrecht, nieuwste knip technieken Utrecht, nieuwste haar kleur technieken Utrecht, aankomende haar trends Utrecht, deskundige kappers Utrecht, .

  tel. 030-2232131, Biltstraat 77, 3572AJ in Utrecht

  Meer over Hair Budget contact website

 • Kapsalon Cocopelo

  Ervaring met Europees & Aziatisch haarmode. Trefwoorden van Kapsalon Cocopelo : kapsalon, kapper, haarstudio, haarmode, dameskapsalon, herenkapsalon, kinderkapper, trendy kapper, trendy kapsalon, aziatisch kapsalon, kapsalon in Utrecht, kapsalon wijkC, .

  tel. 030-2316879, Korte Koestraat 1, 3511RP in Utrecht

  Meer over Kapsalon Cocopelo contact website