De Belegde Boterham in HOUTEN

Belegde Boterham gevestigd in Houten. Catering voor bedrijven. Business to business.

Over De Belegde Boterham

De Belegde Boterham valt onder de rubriek catering in Utrecht.

"De Belegde Boterham wil de autoriteit in Nederland zijn op het gebied van de productie en distributie van dagvers belegde broodjes. Wij zijn de eerste aanbieder die landelijk, volgens 1 unieke receptuur, 1 uniforme kwaliteit, dagvers belegde broodjes levert."

Directeur van de Belegde Boterham, Onno Knoppert

De Belegde Boterham is een jonge onderneming, voortgekomen uit het Het Huis Van Beleg, en bestaat inmiddels drie jaar. De Belegde Boterham is uniek in haar soort. Wij produceren, verpakken en leveren dagvers belegde broodjes. Ons onderscheidend vermogen zit in de kwaliteit van brood, de presentatie en de mogelijkheid tot het leveren van maatwerk.

De kwaliteit van onze broodjes kunnen in één adem genoemd worden met lekker, gezond en verantwoord. U krijgt de lunch in een authentieke rieten mand gepresenteerd en heeft tevens de mogelijkheid losse broodjes te bestellen uit ons assortiment. De Belegde Boterham biedt u een breed en diep assortiment voor zowel het brood als het beleg.

Het Brood

Wij hebben de authentieke boterham opnieuw ontwikkeld. Het kwaliteitsbrood van vroeger werd bereid met hoogwaardige grondstoffen, vakmanschap en tijd. Onze broden zijn samengesteld uit speciaal geselecteerde granen. In onze broden wordt onder andere desem verwerkt. Zuurdesem (het resultaat van rogge dat met water is gefermenteerd) maakt het brood langer vers en geeft het brood een kenmerkende geur en smaak. Gist laat het brood rijzen. Gist is gezond (vitamine B) en wij hebben de juiste balans tussen gist en zuurdesem gevonden. Goed brood heeft tijd nodig om mooi te rijzen. Wij geven ons brood de tijd om rustig te rijzen tot een kwaliteitsbrood.

De mix van de juiste granen, tarwe, rogge en meel en tijd om het brood te laten rijzen maken ons brood tot de ouderwetse boterham. Langzaam en op de juiste temperatuur, dagelijks vers gebakken met een knapperige korst. Uit dit kwaliteitsbrood snijden wij een boterham van circa 18 mm. De Dikke Mik. Lekker authentiek.

Uitsluitend voor bedrijven.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Belegde Boterham uit de rubriek catering uit Utrecht is gevestigd aan de pepelkade 17- 19 in HOUTEN. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0306340662.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij De Belegde Boterham zijn o.a. :