De Kracht van de Verschillen in Utrecht

De Kracht van de Verschillen | De kracht van positief veranderen.

Over De Kracht van de Verschillen

De Kracht van de Verschillen valt onder de rubriek coaching in Utrecht.

Vind jij het moeilijk om feedback te geven? Niet na een training bij De Kracht van de Verschillen. Ingrid Klinkert en Marion van Wezel van De Kracht van de Verschillen zijn expert op het gebied van veranderingsprocessen. Zij combineren hun kennis en ervaring op het gebied van feedback en ontwikkelingstrainingen met creativiteit, humor én een feilloze intuïtie voor wat speelt in jouw team. Op een speelse manier helpen zij jou en je team vooruit. Dat is de kracht van positief veranderen.

De Kracht van de Verschillen voor bedrijven:

Feedback en verandering roepen vaak weerstand op. Vooral als het opgelegd wordt. De Kracht van de Verschillen brengt daar verandering in. Door teams, organisaties of groepen een andere kant te laten zien. Door te laten voelen hoe goede feedback juist kansen en mogelijkheden biedt. En door te laten zien dat veranderingen op basis van eigen keuzes altijd positief uitwerken. Het resultaat: leidinggevenden en medewerkers krijgen weer regie over hun werk én leven, teams werken beter samen en effectiviteit en efficiëntie verbeteren.

De Kracht van de Verschillen voor jou:

In deze tijd staan veel werknemers, leidinggevenden en zzper's er alleen voor. Daardoor kun je behoefte hebben aan reflectie of even echte tijd voor jezelf. Wil jij sparren met iemand buiten je vertrouwde kring? Zoek je iemand die andere vragen stelt dan je gewend bent en goede feedback geeft? Dan is De Kracht van de Verschillen echt iets voor jou.

Het aanbod bij De Kracht van de Verschillen is onder andere:

- Feedback 2.0, weg met de regels - De wereld is veranderd, kantoor, thuis en hybride - Klantgerichte communicatie - Er is gedoe in mijn team, weg met de weerstand - Waar ben 'ik' gebleven in de Lock-down? - Versterk de samenwerking - De Kracht van de Verschillen - Werkplezier en verbinding, teambuilding - Workshop Balans Werk & Privé

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.

Aanmelden voor workshops kan via de website van De Kracht van de Verschillen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Kracht van de Verschillen uit de rubriek coaching uit Utrecht is gevestigd aan de Calderônlaan 11-2 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14688902.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Kracht van de Verschillen zijn o.a. :

Nieuws van De Kracht van de Verschillen in Utrecht

Workshop Balans werk & privé

Workshop Balans werk & privé

Op een laagdrempelige en veilige manier de diepte in.

Aandacht voor jezelf in deze hectische tijd

Aandacht voor jezelf in deze hectische tijd

Gun jezelf een dag vol persoonlijke ontwikkeling, balans, tijd en aandacht voor jezelf.

Samenwerken begint met begrip

Samenwerken begint met begrip

Zoveel mensen zoveel meningen is een mooi gezegde. Om samen te werken en verbinding aan te gaan zullen we de bereidheid moeten vinden om elkaar te begrijpen.