Droombaan Coach in Utrecht

Loopbaancoaches die jou helpen je droombaan te verwezenlijken.

Over Droombaan Coach

Droombaan Coach valt onder de rubriek coaching in Utrecht.

Mevr. Maartje Koppen is de drijvende kracht achter Droombaan Coach. Op basis van mijn jarenlange ervaring als loopbaancoach ontwikkelde ik de Droombaanmethode. Dit lukte mede doordat ik geloof dat droombanen bestaan, en ik het een ieder gun werk te maken van je droombaan.

Ik leid loopbaancoaches op tot Droombaancoaches, zodat er nog velen hun droombaan zullen verwezenlijken. Op die manier de wereld een stukje mooier te maken.

Ben je op zoek naar een coach die je kan helpen omdat je geen plezier meer in je werk hebt ? Of omdat je er geen voldoening of energie meer uithaalt? Je blijft hiermee worstelen omdat je niet goed weet hoe dit te moeten aanpakken. Zoek dan niet verder, je bent bij Droombaan Coach aan het juiste adres.

Met loopbaancoaching via de Droombaanmethode ontdek je hoe jouw droombaan eruitziet en leer je hoe je die kunt verwezenlijken. En essentieel: je krijgt een droombaanmindset, waardoor je voor 100% in jezelf en je droombaan gelooft. En je niet anders meer kunt dan achter jouw droombaan aangaan. En die dus werkelijkheid wordt.

Door middel van 5 modules kunnen we jouw droombaan creëren:

1 Ken je Droombaantalenten,

2 Ontdek jouw Droombaanomgeving

3 Creëer een Droombaanmindset

4 Breng je droombaanbeeld naar buiten

5 Realiseer je droombaandoorbraak

Hoe fijn zou het zijn om elke dag weer fluitend naar je werk te gaan, elke dag vol energie en inspiratie weer thuiskomen na het werken, je werk niet meer als werken voelt en dat je straalt als je het over je werk hebt.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18116235.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Droombaan Coach zijn o.a. :