Drukkerij Nout in UTRECHT

Drukkerij Nout uit UTRECHT heeft geen profiel.

Wat doet Drukkerij Nout in UTRECHT

Drukkerij Nout is een drukkerij uit Utrecht. Men is gevestigd aan de Lange Smeestraat 17. Het telefoonnummer van Drukkerij Nout in UTRECHT is 030-2315664.

Is Drukkerij Nout in UTRECHT uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Utrechtonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Drukkerij Nout in UTRECHT valt onder de rubriek drukkerij. Een drukkerij uit Utrecht levert onder andere :

Nout CNT heeft een goede naam opgebouwd als het om handelsdrukwerk en printwerk gaat. We denken hierbij aan bijvoorbeeld folders en reproducties. Maar ook aan huisstijlen, bestaande uit briefpapier, enveloppen en visitekaartjes.

Zelfs het drukken of printen van posters(A3), banners, A4 mappen of ansichtkaarten in 1 of meerdere kleuren is voor ons geen enkel probleem.

Een extra voordeel bij Nout CNT is dat wij een dochteronderneming, CNT printing, hebben en hierdoor alles in huis hebben, zelfs een logo-ontwerper en een web-designer. We kunnen daardoor tegen een betaalbare prijs uw huisstijl ontwerpen, restylen (als dit nodig mocht zijn), drukken en zelfs uw website bouwen en onderhouden.

Maar wist u dat geavanceerd digitaal printen niet te onderscheiden is van fullcolour drukwerk en ook nog eens goedkoper drukwerk oplevert bij een kleine oplage?

Dat het mogelijk is om drukwerk te combineren is met digitaal printen?

Snel digitaal printen. Dat is waar Nout CNT voor staat. Geen eendagsvlieg met een digitaal printertje, maar een ervaren leverancier die met goed gereedschap op basis van goede partnership, succesvol met opdrachtgevers werkt. Kostenbesparing / kleine oplages / flexibiliteit / snelle levering zijn de voordelen van digitaal printen.

Voorbeeld van de kosten besparing: De kosten voor het drukken van 300 verslagen à 85 paginas op A4 in kleur zijn € 31,30 per verslag inclusief de BTW. De kosten voor het printen van 300 verslagen à 85 paginas op A4 in kleur zijn € 15,47 per verslag inclusief de BTW. Dus het voordeel dat u behaald om het digitaal te laten doen is € 15,83 per verslag

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review