EmpowerU in Utrecht

EmpowerU: Hypnotherapie, EMDR en integrale therapie.

Over EmpowerU

EmpowerU valt onder de rubriek geneeskunde uit Utrecht.

EmpowerU is een praktijk voor hypnotherapie, EMDR en integrale therapie.

Heeft u zorgen? Bent u vermoeid of heeft u onverklaarbare pijn? Therapie kan dan helpen de oorzaak op te sporen en weg te nemen. EmpowerU zal kijken welke therapie het beste helpt. Er zijn diverse behandelmethoden die kunnen helpen, zoals: Medische hypnotherapie, HeartCoherentie, EMDR, regressietherapie en coaching.

Uw vraag staat centraal en EmpowerU zal een passende behandeling aanbieden. De toegepaste behandelmethodes hangen af van de hulpvraag. De therapie├źn die aangeboden worden kunnen helpen bij traumaverwerking, een burnout, dwanggedachten, stress op het werk, pijnloos bevallen, zwangerschap en vruchtbaarheid.

U kunt bij EmpowerU snel op afspraak terecht. De therapie kan ook in het Engels. Een verwijsbrief is niet nodig en een afspraak in de avond en het weekend is mogelijk.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

EmpowerU uit de rubriek geneeskunde uit Utrecht is gevestigd aan de Europalaan 400 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44169888.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij EmpowerU zijn o.a. :

Nieuws van EmpowerU in Utrecht

Zomer Actie

Zomer Actie

20% zomerkorting op zes sessies hypnotherapie