Financieel Gelukkig in Nederweert-Eind

Een goed salaris uit jouw bedrijf zonder nog harder te werken? Dat is mogelijk!

Over Financieel Gelukkig

Financieel Gelukkig valt onder de rubriek financieel adviseur in Utrecht.

Herken je dit?

Je hebt je eigen bedrijf en eindelijk een middag zonder afspraken. De kids spelen buiten de deur en je zou eindelijk aan de slag kunnen met de planning van aankomende maand. Je kijkt om je heen en je ziet nog wasgoed liggen en eigenlijk moet de stofzuiger er ook nog door. Je vraagt je af: "Hoe geraak ik uit deze spagaat? Hoe krijg ik meer inkomen als ik steeds de huishoudelijke klussen op mij neem? Hoe kan het dat ik voor mijn gevoel niets overhoud voor bijvoorbeeld een huishoudelijke hulp?"

Of het is schoolvakantie en je partner heeft ook vrij genomen. Een dagje uit met de kids en nog wat lekker na. Het was weer een prachtige dag en zeker één voor herhaling vatbaar. Je weet dat je genoeg verdiend, maar waar blijft al dat geld toch? Het is tijd om toch eens dieper naar de cijfers te kijken, want je wilt vaker leuke uitstapjes gaan doen.

Je ziet een interessante training die je in je praktijk echt verder gaat helpen! Je wilt ‘m graag volgen, maar kun je het betalen? Je kijkt op je bankrekening. Dat valt mee! Toch goed geboerd dus, deze maand. Je boekt de training, tevreden over jezelf als ondernemer. Totdat er een paar uur later een mail binnenkomt met een factuur. Shit, helemaal niet aan gedacht! Dus deze maand kun je jezelf weer niet het salaris betalen dat je had voorgenomen. Hoe kán dat nou toch? Je wilt jezelf zo graag serieus nemen als ondernemer en de wereld laten zien dat je meer bent dan een moeder met een hobbybedrijfje erbij. Toch maar een keer je in de cijfers gaan verdiepen dan, hoeveel afschuw je er ook van voelt.

En nu had je jezelf voorgenomen om je bedrijf te nemen en dat lukt je ook aardig! Misschien heb je nu meer klanten dan ooit! Elke maand lukt het je om omzet te maken, maar lijkt het financiele resultaat achter te blijven. Je omzet is oké, maar waarom houd je minder over dan voorheen? Misschien ligt het aan je uitgaven, maar je hebt het lek nog niet ontdekt? Wellicht zijn cijfers niet zo jouw ding. Laat jezelf dan helpen!

Ik ben Ilse van Financieel Gelukkig. Ook ik herken al het bovenstaande. Ik run mijn bedrijf, het huishouden, de kids, boodschappen, en nog zoveel meer. Alle vrouwen en moeders deden dit immers toch ook, dan moest ik dat ook kunnen. Maar wat viel mij dit zwaar. Als ik met mijn bedrijf bezig was, voelde het alsof ik als moeder faalde. Andersom gebeurde dat ook naar mijn bedrijf toe. En een volwaardig inkomen bleef uit.

Het heeft lang geduurd, maar de knop ging om: "Dit maakt mij niet gelukkig!" "Ik houd van mijn man en kinderen, maar ik haal pas echt voldoending uit mijn werk. Laat mij maar gewoon lekker werken. Ik heb ambitie en dit heb ik daarna ook omarmt!"

Ik heb vervolgens meer tijd vrijgemaakt voor mijn bedrijf. Kocht een robotstofzuiger bijvoorbeeld. Heerlijk als je huis vanzelf schoon wordt als je werkt. En nu zag ik mijn omzet steigen en kon mezelf eindelijk het salaris overmaken dat ik vind dat ik verdien.

Het word tijd om ook jezelf serieus te nemen, je bedrijf serieus te nemen en wellicht toch andere keuzes te maken om tot meer succes te komen. Ik wil je helpen met nieuwe inzichten, het oppeppen van jouw ambitie en een goed salaris. Ik ben van mening dat iedere ondernemende moeder in staat is haar ambities waar te maken én er (serieus) geld mee te verdienen. Ze kan en mag ambitieus zijn én een leuke moeder en partner. Dat kan naast elkaar bestaan.

Plan vandaag nog jou gratis Winstgesprek via mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Financieel Gelukkig uit de rubriek financieel adviseur uit Utrecht is gevestigd aan de Eind 85 in Nederweert-Eind. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51097485.

Diensten en producten voor financieel adviseur

Trefwoorden die horen bij Financieel Gelukkig zijn o.a. :