Garage Autoweerd Utrecht in Utrecht

Vakgarage Autoweerd Utrecht is het grootste APK-keuringstation van Utrecht-Centrum en lid van Bovag.

Over Garage Autoweerd Utrecht

Garage Autoweerd Utrecht valt onder de rubriek garage uit Utrecht.

Volgend op het voormalige Citroëndealerschap is Garage Autoweerd Utrecht Bovag-Merkdealer (sinds 1978!) gespecialiseerd in de franse merken Peugeot en Citroën. Er zijn momenteel 16 zeer klantgerichte medewerkers in dienst op de diverse afdelingen, waarvan de werkplaats (inclusief onderdelen, autoschade, APK en airco) de grootste is. Voor de verkoop van nieuwe auto's, Bovag-occasions, inkoop en levering van luxere auto-accessoires, autoverzekeringen en/of finacieringen staat 6 dagen per week het commerciële team voor u klaar.

Vakgarage Autoweerd Utrecht is het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum (!), bekend als Airco-specialist, erkend Turbo-specialist, autoschadeherstelbedrijf aangesloten bij SchadeGarant, NAP, DDN en NDA lid, en heel bijzonder: Autoweerd is de oudste Daihatsudealer van Nederland! In 2013 voert het bedrijf al 35 jaar de A-status als merkdealer voor het vooruitstrevende Japanse merk onder de vlag van Toyota, waarbij noemswaardig is dat de Daihatsudealer 3 jaar op rij (!) werd verkozen als beste dealer van Nederland (Autoweek-onderzoek).

Recentelijk bereikte Autoweerd Utrecht, samen met stichting Vakgarage een bijzondere mijlpaal, het bedrijf werd het 200-ste autobedrijf welk zich aansloot bij het garage-concept van Vakgarage, waardoor Garage Autoweerd nog meer dan voorheen kan voorzien in het professioneel onderhouden en repareren van ELK automerk. Dankzij specifieke opleidingen, technische cursussen, toegang tot de fabrieksspecificaties en de vakkundige instelling van het team, behoudt dit autobedrijf de toonaangevende positie in Utrecht/Leidscherijn en omgeving. www.vakgarageautoweerd.nl

Autoweerd sponsort diverse sportclubs en verenigingen in de regio Utrecht, waaronder Omnivereniging Hercules, enkele tennisverenigingen en steunt meerdere charitieve instanties. Nauw verbonden aan de eredivisie-club FC Utrecht, sponsor van TrueSupport en ook cultureel betrokken. Jaarlijks wordt de garage omgebouwd tot poptempel voor de halve finale van de Utrecht Popprijs en op Koninginnedag is het Autoweerd podium een traditie waar een half miljoen mensen langs lopen.

Vanuit de keuze IEDEREEN van dienst te zijn, werkt het team van Garage Autoweerd bewust met het laagste uurtarief van alle Utrechtse merkdealers, wat veel berijders doet besluiten om ook hun Volvo, Renault, Ford, BMW, Volkswagen of Fiat naar de Weerdsingel te brengen. Ook de leenauto's behoren tot de goedkoopste in de regio. Slechts 19,- euro per dag, de Autoweerd-leenfietsen zijn zelfs geheel gratis. de meeste auto's gaan ook gewassen en uitgezogen onze deur weer uit. De waarderingen op internet (reviews, twitter) en de meetbare tevredenheid van de klant benadrukken het succes van de door Autoweerd gekozen werkwijze. Kwaliteit en service!

www.autoweerd.nl www.vakgarageautoweerd.nl www.apk-utrecht.nl www.autohuren-utrecht.nl www.autokopen-utrecht.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Simone Holtman vrijdag 20 juni 2014

5 sterren

“Dikke 10!! Chef-Monteur die dus wél weet waar ie het over heeft. Probleem ter plekke opgelost, waar de eigenlijke garage zich op stuk beet. Hoe bestaat het, bleek gewoon een defecte schakelaar (of zo iets). Gratis er in gezet: ik superblij, bedankt mannen van Autoweerd. Probleem minder, klant meer!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Ronald Verweij zondag 2 juni 2013

4,5 sterren

“Uitstekende service. Als mijn Citroën net zo goed is onderhouden als de receptionist mij hielp, dan is deze garage een unicum in Utrecht! Mijn complimenten voor de klantvriendelijkheid!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Garage Autoweerd Utrecht uit de rubriek garage uit Utrecht is gevestigd aan de Weerdsingel Oostzijde 42 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-3031600.

Diensten en producten voor garage

Trefwoorden die horen bij Garage Autoweerd Utrecht zijn o.a. :

Nieuws van Garage Autoweerd Utrecht in Utrecht

Onderhoud van uw leaseauto of bedrijfswagen?

Onderhoud van uw leaseauto of bedrijfswagen?

Vakgarage Autoweerd is aangesloten bij VG-Professional en biedt landelijke dekking voor onderhoud van zakelijk verkeer. (lease/MKB/ZZP)

Autohopper Autoverhuur Utrecht

Autohopper Autoverhuur Utrecht

Garage #Autoweerd start met #Autoverhuur in samenwerking met #Autohopper.

Wisselen winterbanden + opslag bij Garage Autoweerd Utrecht

Wisselen winterbanden + opslag bij Garage Autoweerd Utrecht

Het is weer tijd voor het wisselen van de winterwielen! Bij Garage Autoweerd Utrecht plaatsten we uw zomerset; klaar terwijl u wacht!

ACTIE: Gratis APK bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

ACTIE: Gratis APK bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Uw APK GRATIS? Ga naar Vakgarage Autoweerd, het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-centrum.