GuashaTherapie Smienk in Utrecht

Beter in je vel!!!

Over GuashaTherapie Smienk

GuashaTherapie Smienk valt onder de rubriek therapeut in Utrecht.

Carolien Smienk is de drijvende kracht achter Guasha Therapie Smienk.

Guasha is een schraaptherapie die meer dan 2000 jaar oud is. Vroeger maakte men gebruik van schrapers van allerlei materialen die voorhanden waren. Inmiddels zijn speciale Guasha schrapers ontwikkeld van hoorn, jade, andere edelgesteenten en zelfs van titanium, die ieder hun eigen ‘geneeskrachtige’ eigenschappen hebben. Ook wordt gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde olie op basis van geneeskrachtige kruiden.

Alle plaatsen op het lichaam kunnen worden behandeld. Vaak wordt echter de rug geschraapt omdat zich daar de reflexgebieden van alle belangrijke organen bevinden. Door het schrapen komen afvalstoffen (die zich in het bindweefsel hebben vastgezet) vrij, waarna deze door het lichaam kunnen worden afgevoerd. Hierdoor worden blokkades opgeheven en kan de energie weer vrijer door je lijf stromen. Je lichaam doet het meeste werk dus zelf!

Na een behandeling lijkt het net of je vel een maatje ruimer is geworden, je zit letterlijk beter in je vel. Vaak is een korte serie behandelingen voldoende om al lang bestaande klachten te laten verdwijnen of sterk te verminderen.

Veel water drinken na een guasha behandeling is dan ook een must, om de afvalstoffen daadwerkelijk te kunnen afvoeren via de nieren en blaas.

Guasha kan bij bijna alle klachten/ziekten worden toegepast. De lijst van klachten/ziekten die met Guasha behandeld kunnen worden bestaat o.a. uit : Alle pijnsyndromen; Nek- en Schouder- en rugklachten; Hoofdpijnen en migraine; RSI; Stress, Burn-out; Reumatische klachten; Astma; Verteringsstoornissen; Stofwisselingsstoornissen; Hoge bloeddruk; Chronische Vermoeidheid; Overgangsklachten

Guasha wordt meestal toegepast voor fysieke klachten, maar kan ook worden ingezet bij mentale/psychische klachten.

Behandelingen:

- Preventieve behandeling. Door de behandeling verbetert de doorbloeding in lijf en leden, voelt uw lichaam soepeler en krijgt u meer energie.

- Traditionele behandeling.

- Gezichtsbehandeling. Voordelen van een Guasha gezichtsbehandeling zijn o.a.: een betere doorbloeding, vermindering van pigment vlekken en bevordering van een strakke/gladde huid. De betere doorbloeding van het gezicht geeft de huid een gezonde kleur en de versteviging van het bindweefsel geeft het gezicht een jongere en frissere uitstraling.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook via de contactgegevens contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

GuashaTherapie Smienk uit de rubriek therapeut uit Utrecht is gevestigd aan de Zandweg 148A in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-31345647.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij GuashaTherapie Smienk zijn o.a. :