HandsOn Qi | Stoelmassage en TuiNa Therapie in Utrecht

HandsOn Stoelmassage en Tuina Therapie; de plek om op rust te komen en om van je klachten af te komen.

Over HandsOn Qi | Stoelmassage en TuiNa Therapie

HandsOn Qi | Stoelmassage en TuiNa Therapie valt onder de rubriek massage in Utrecht.

HandsOn Stoelmassage en Tuina Therapie is gevestigd in Utrecht.

Bij HandsOn Qi kunt u terecht voor al uw lichamelijke klachten. Gewone lichte spierklachten zijn goed te behandelen met stoel-of lichaamsmassages. Voor de wat ernstigere, interne of chronische klachten is acupunctuur of TuiNa Therapie de beste oplossing. TuiNa (spreek uit twienaa) betekent letterlijk ‘duw’ en ‘greep’ en bestaat uit een grote variëteit aan verschillende massagetechnieken. Deze worden op het lichaam uitgevoerd. Er worden zeer effectieve manipulatietechnieken gebruikt die op verschillende delen van het lichaam kunnen worden toegepast. Bij TuiNa gaat men steeds uit van een goede diagnose, volgens de regels van T.C.M. en een juiste pols- en tong diagnose.

Net als bij acupunctuur werkt men op meridianen (energiebanen die door ons hele lichaam lopen) en acupunctuurpunten (punten op deze energiebanen, ieder met een specifieke werking op de energie in het lichaam). Vervolgens wordt een behandelplan gemaakt.

Door de energie van het lichaam in balans te brengen en de circulatie van Qi en bloed te bevorderen kunnen veel klachten worden verholpen. TuiNa therapie en acupunctuur zijn zeer effectieve TCM behandelingen, gericht op preventie van klachten maar ook om klachten te verhelpen.

Acupunctuur en TuiNa therapie zijn zeer effectief gebleken bij nek, schouder en rugpijn en klachten aan armen en benen. Maar ook bij slaapproblemen, hoofdpijn, CVS, menstruatie- en stress gerelateerde problemen. Bij Post Covid klachten biedt acupunctuur vaak relatief snel verbetering.

Ook kunt u kiezen voor een heerlijke en effectieve stoelmassage. Vraagt u eens naar alle mogelijkheden hierin.

Voor meer informatie en verdere mogelijkheden bezoekt u mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

HandsOn Qi | Stoelmassage en TuiNa Therapie uit de rubriek massage uit Utrecht is gevestigd aan de Brasemstraat 103 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-81428280.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij HandsOn Qi | Stoelmassage en TuiNa Therapie zijn o.a. :

Nieuws van HandsOn Qi | Stoelmassage en TuiNa Therapie in Utrecht

Dr Tan Acupunctuur bij pijnklachten

Dr Tan Acupunctuur bij pijnklachten

Acupunctuur is naast TuiNa een van de populairste alternatieve geneeswijzen en zeker het bekendste onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Het wordt algemeen erkend als een effectieve manier om pijn te verlichten.