Healthy Jo in De Meern

-Jolanta, voedingsdeskundige en jouw healthy coach-

Over Healthy Jo

Healthy Jo valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Utrecht.

Mevr.Jolanta van Helten is de drijvende kracht achter Healthy Jo. Ik ben een foodie in hart en nieren met een grote passie voor bewust leven en gezond eten. Ik ben gek op alles wat met voeding en gezondheid te maken heeft en ben ervaringsdeskundige op het gebied van voeding en de effecten daarvan op de gezondheid. Ik ben erg resultaatgericht met een groot inlevingsvermogen. Deze combinatie maakt mijn manier van coachen persoonlijk en succesvol.

Wil je op een eenvoudige manier gezonder leven? Wil je fit en slank zijn zónder diëten en ingewikkeld gedoe? En meer energie hebben, een strakker lijf en een stralende huid?

Met de juiste mindset en een paar simpele aanpassingen in jouw leefstijl, heb je de sleutel tot jouw succes in handen. Daar help ik je bij!

De juiste mindset is de basis voor jouw verandering. Met de juiste tools en kennis wordt het een succes! Ik help je met het resetten van je eetpatroon en leer je een nieuwe, gezonde manier van eten. Een manier die bij je past én jouw lange termijn doelen ondersteunt. Ik help je om op jouw ideale gewicht te komen en je vooral fit en lekker te voelen in je lijf.

Ik geef ook workshops en lezingen over gezond en bewust eten. En op aanvraag verzorg ik exclusieve catering. Wil je meer weten?Kijk op de website voor meer informatie en de mogelijkheden. je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Healthy Jo uit de rubriek gezondheidscentrum uit Utrecht is gevestigd aan de Wolweverslaan 25 in De Meern. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26494805.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Healthy Jo zijn o.a. :