Healthy Pleasures in Utrecht

Healty Pleasures | Voeding en Lifestyle

Over Healthy Pleasures

Healthy Pleasures valt onder de rubriek coaching in Utrecht.

Welkom bij Healthy Pleasures,

Guilty pleasures, we hebben ze allemaal, ik zou jou willen inspireren en begeleiden in het bereiken van een gezonde leefstijl zodat je het beste uit jezelf haalt, lekker in je vel zit, bruist van de energie zodat je beter presteert en je guilty pleasures kunt veranderen in Healthy pleasures. Indien gewenst kom ik graag bij je thuis om de mogelijkheden te bespreken.

Wil jij afvallen? Betere sportprestaties door anders te eten? Een gezondere leefstijl? Ik ben gediplomeerd Gewichtsconsulent, Sportvoedingsadviseur en Fitnesstrainer en ik wil mijn kennis, ervaring en passie voor voeding en sport graag inzetten zodat jij je doel bereikt en je guilty pleasures kunt omzetten in Healthy Pleasures. Dat is genieten van puur, smaakvol eten en lekker bewegen. Want jij wilt je toch ook mooi, fit en energiek voelen?

Ik begeleid je naar blijvend resultaat zodat jij weer goed in je vel zit.

Wil je meer informatie over persoonlijke coaching, workshops, supermarktsafari of de koelkastcheck? Kijk op mijn website. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Stel rustig vrijblijvend je vragen of een maak een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Healthy Pleasures uit de rubriek coaching uit Utrecht is gevestigd aan de Monarchvlinderlaan 80 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15337367.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Healthy Pleasures zijn o.a. :