Hondenuitlaatservice De Blije 4 Voeter in Utrecht

Hondenuitlaatservice De Blije 4 Voeter: Gezonde wandeling in de natuur.

Over Hondenuitlaatservice De Blije 4 Voeter

Hondenuitlaatservice De Blije 4 Voeter valt onder de rubriek dierverzorger uit Utrecht.

Wilt u dat uw hond overdag even lekker eruit kan als u bijvoorbeeld aan het werk bent? Dan bent u bij Hondenuitlaatservice De Blije 4 Voeter aan het juiste adres. Uw hond zal thuis opgehaald worden voor een leuke en gezonde wandeling in de natuur. Deze wandeling duurt ongeveer één uur. Tijdens deze wandeling kan uw hond lekker ravotten en spelen met andere honden. De groep zal uit maximaal 10 honden bestaan. Natuurlijk zal uw hond daarna weer veilig thuis gebracht worden.

Hondenuitlaatservice De Blije 4 Voeter zal eerst bij u thuis komen om kennis te maken met u en uw hond. Er zal een vragenlijst besproken worden zodat Hondenuitlaatservice De Blije 4 Voeter meer over de hond te weten komt. Daarna zal Hondenuitlaatservice De Blije 4 Voeter een wandeling met uw hond maken om een indruk van de hond te krijgen. Wanneer er een akkoord is zullen er 2 contracten getekend worden: Een overeenkomst dat de hond wordt uitgelaten en een contract voor de huissleutel.

Heeft u een bange hond? Dan is het ook mogelijk dat Hondenuitlaatservice De Blije 4 Voeter een individuele wandeling met uw hond gaat maken.

Extra dienst:

Hondenuitlaatservice De Blije 4 Voeter heeft ook een extra service als u met vakantie gaat. Hondenuitlaatservice De Blije 4 Voeter kan dan namelijk ook uw andere huisdieren verzorgen. Vraagt u eens naar de mogelijkheden.

U kunt de website van Hondenuitlaatservice De Blije 4 Voeter bekijken voor meer informatie en alle mogelijkheden. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hondenuitlaatservice De Blije 4 Voeter uit de rubriek dierverzorger uit Utrecht is gevestigd aan de Gageldijk 102 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57868987.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Hondenuitlaatservice De Blije 4 Voeter zijn o.a. :