InnerWaarde - Gabi van Putten in Vianne

Ik help jou om te kiezen voor jezelf en het vertrouwen in jezelf terug te vinden

Over InnerWaarde - Gabi van Putten

InnerWaarde - Gabi van Putten valt onder de rubriek coaching in Utrecht.

Gabi van Putten is het gezicht en de drijvende kracht achter InnerWaarde. Een praktijk om aan jezelf te werken, dichtbij je innerlijke waardering te komen en meer zelfvertrouwen te creëren.

Ben je op zoek naar een coach voor jezelf, je kind of als gezin? Omdat je graag het vertrouwen in jezelf terug wil? Je wil leren kiezen voor jezelf? Of wellicht omdat je veel spanning voelt in je lichaam, last hebt van chronische pijn, reuma, vermoeidheidsklachten o.i.d? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij InnerWaarde - Gabi Putten. Ik heb een aanbod gecreëerd waarin er ruimte is om naar iedere laag van jezelf te kijken. Dit kan met woorden, beweging en energetisch. Alles is met elkaar verbonden en iedere keuze geeft ruimte naar meer mogelijkheden en verandering.

Aanbod bij Innerwaarde:

- Access Consciousness®, waaronder ; * Acces Bars® | Energetic Facelift® behandeling | Access Bars® Class

- Persoonlijke Begeleiding, stil te staan en te erkennen wat er allemaal is veranderd voor je. Werk tijdens sessies altijd uit een holistische visie; wat betekent dat alles met elkaar verbonden is. Daarbij maak ik gebruik maak van mijn intuïtie, kennis en ervaring.

- DualiteitenDans, beweging, en in het bijzonder dansen, is een manier om expressie te geven aan wat je waarneemt zonder dat je daar verder iets mee hoeft. Met het dansen kun je ruimte geven aan alles wat je vastzet en wat je vermijdt te voelen.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen met de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23577050.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij InnerWaarde - Gabi van Putten zijn o.a. :