Intens Gezond in Huis Ter Heide

Ademcoach | Leefstijl- en vitaliteitscoach | Holistisch | Gezondheid

Over Intens Gezond

Intens Gezond valt onder de rubriek coaching in Utrecht.

Mijn naam is Inge Bosma, ademtherapeut en Leefstijl-en vitaliteitscoach bij Intens Gezond.

Wat moedig dat je mijn profiel bezoekt! Dat klinkt misschien gek, maar dat is het wel. Als je mijn profiel bezoekt dan betekent dat, dat je vastloopt in je gezondheid, dat je er zelf niet uitkomt en op zoek bent naar hulp. Toegeven dat je hulp nodig hebt, vraagt moed. Je wilt weer lekker in je vel zitten, je niet laten beperken door je klachten en de regie over jouw leven terugpakken. Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Ik begeleid je op jouw pad naar meer gezondheid, waarbij we hoofd, hart en lijf weer met elkaar in verbinding brengen, zodat jij je leven kunt leven zoals jij dat wilt! Dat doe ik doormiddel van ademhalingstherapie (Buteyko) in combinatie met adviezen op basis van de laatste inzichten op het gebied van voeding, bewegen, slaap en ontspanning. Als er trauma, chronische pijn, angst of stress/burn-out ten grondslag ligt aan je klachten, dan werk ik naast de ademhalingsoefeningen en leefstijladviezen ook met cognitieve gedragstherapie, systemisch werk, mindfullness, visualisaties, yoga en wandel- en natuurcoaching.

Herken je jezelf in één of meerdere van onderstaande beschrijvingen?

- Je bent vaak moe, je slaapt slecht en staat vermoeid op; - Je hebt vaak pijn in je lijf, terwijl er geen medische oorzaak is voor de pijn; - Het lukt je niet om blijvend af te vallen, terwijl je alle diëten en sportabonnementen al hebt geprobeerd;

Of ervaar je fysieke ongemakken zoals:

- Druk op de borst / benauwdheid - Ademhalingsproblemen (w.o astma) / chronische hyperventilatie - Angst - Slaapapneu - Tintelingen / doof gevoel in armen/benen/voeten/handen - Oorsuizen /-piepen - Duizeligheid - Stress/burn-out - Depressieve gevoelens

Ben je met jouw klachten al vaak bij je huisarts geweest? En door hem of haar doorverwezen naar allerlei medisch specialisten die na talloze onderzoeken aangeven dat er niets mis is? Leer er maar mee leven wordt er gezegd. Je voelt je gefrustreerd, machteloos, niet serieus genomen, niet gehoord als het gaat om jouw klacht.

Jouw lichaam geeft duidelijk aan dat er iets mis is. Jouw klachten, jouw overgewicht, jouw pijn en vermoeidheid zijn echt, je lichaam liegt niet. Het heeft jou iets belangrijks te vertellen. Ben jij bereid om op een andere manier naar je fysieke klachten en je gezondheid te kijken? Geen pleisters meer te plakken, maar door te dringen tot de kern, daar waar de echte pijn zit en die op te lossen?

Ik begeleid je naar die kern. Dat doe ik liefdevol, met compassie, zonder oordeel en intuïtief, jij hebt de regie.

Onze samenwerking start met een online kennismaking. Deze is altijd gratis. Hierin bespreken we jouw situatie en jouw wens. We bepalen of er van beide kanten een klik en vertrouwen is om met elkaar aan de slag te gaan.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Intens Gezond uit de rubriek coaching uit Utrecht is gevestigd aan de Zonnelaan 56 in Huis Ter Heide. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11834934.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Intens Gezond zijn o.a. :