JA-Balans coaching in Utrecht

JA-Balans Coaching | Coach voor échte verandering

Over JA-Balans coaching

JA-Balans coaching valt onder de rubriek coaching in Utrecht.

Ik ben Jacqueline Arends en ben de eigenaar en coach van JA-Balans coaching.

Via mijn coaching wil ik jou weer laten ontdekken wat jij belangrijk vindt in je leven zodat ook jij kunt laten gaan wie je denkt te moeten zijn. Ik bied jou tools om anders naar een situatie te kijken en om nu een échte verandering in gang te zetten. Na het coachtraject bij mij kun je deze tools blijven gebruiken als het even anders gaat in je leven dan je graag wilt.

Mijn Coach aanbod:

- Coachtraject systematisch coachen; In drie Systemische coachsessies van anderhalf uur help ik jou om weer in contact met jezelf te komen. We brengen weer balans aan in jezelf en tussen je werk en je privéleven. Je weet hoe je een verandering in gang kunt zetten zodat jij anders reageert op een situatie. Je omgeving reageert daarop weer anders op jou. Met systemische opstellingen help ik jou graag met je coachvraag.

- Lifecoaching traject 6 sessies / Een combinatie van gesprekken en Systematische Coaching is mogelijk; Ik help je in 6 coachsessies van 1,5 uur ontdekken wat voor jou belangrijk is in je leven en je werk. Ik help je keuzes te maken om weer die balans te voelen. Je krijgt weer meer zelfvertrouwen.

- VIP- Balans-dag; Door intensief een aantal uur samen te werken, help ik je op een snelle en directe manier je coachvraag aan te pakken. Dit zorgt voor een snelle échte verandering voor jou. Je ontdekt wat jij op dit moment belangrijk en leuk vindt in je werk en leven. Van daaruit kun je weer keuzes maken en bepalen welk gedrag wel en niet meer bij die keuzes past. Zo ga je weer balans voelen. Leef je vanuit rust en overzicht. Je staat weer in contact met jezelf.

- Workshop Nog Efficiënter Werken; Deze workshop is een interactieve presentatie met oefeningen tussendoor en alle gelegenheid voor het stellen van vragen en het inbrengen van eigen ervaringen. De tools die je hier krijgt kun je altijd blijven toepassen, je leert een hele andere manier van werken aan. Hiermee krijg je vanaf nu meer balans tussen je werk en je privéleven.

-- Loopbaancoaching; In deze loopbaancoaching van 4 sessies van 1,5 uur kijken we naar hetgeen jij belangrijk en leuk vindt in je werk. Vervolgens zoeken we uit hoe je dit weer terug kunt krijgen in je werk. Aan het einde van het traject weet je beter wat je wilt en hoe je energie haalt uit je werk.

Als coach ben ik direct, intuïtief en grensverleggend.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19100415.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij JA-Balans coaching zijn o.a. :

Nieuws van JA-Balans coaching in Utrecht

Meer balans ervaren tussen je werk en je privéleven

Meer balans ervaren tussen je werk en je privéleven

Door er achter te komen wat je leuk en belangrijk vindt in je leven, kun je taken en werkzaamheden meer gaan plannen en organiseren.

Druk in je hoofd

Druk in je hoofd

Ben jij ook vaak druk en verlang je eigenlijk toch naar meer rust? Hieronder zie je terug hoe JA-Balans coaching jou daarbij kan helpen.

HOE KRIJG IK MEER VOLDOENING UIT MIJN WERK?

HOE KRIJG IK MEER VOLDOENING UIT MIJN WERK?

Met de vraag hoe ze meer voldoening uit haar werk kon halen, kwam deze klant bij me in het coachtraject. Lees wat het coachtraject haar heeft opgeleverd.

OOK LAST VAN HET MOETENVIRUS?

OOK LAST VAN HET MOETENVIRUS?

Voldoen aan de verwachtingen van anderen en daarbij jezelf verliezen. Durf nee te zeggen.

Stuur je werk in vijf stappen op vakantie zodat jij ook vakantie hebt

Stuur je werk in vijf stappen op vakantie zodat jij ook vakantie hebt

Vijf tips hoe je zodanig je werk af kunt ronden voordat je op vakantie gaat zodat je het ook echt los kunt laten.

JA-BALANS COACHING IN RTL 4 PROGRAMMA DIT IS HOLLAND

JA-BALANS COACHING IN RTL 4 PROGRAMMA DIT IS HOLLAND

Wat doet JA-Balans coaching precies en wat kan dit voor jou betekenen?

JA-BALANS COACHING IN RTL 4 PROGRAMMA DIT IS HOLLAND

JA-BALANS COACHING IN RTL 4 PROGRAMMA DIT IS HOLLAND

Te zien: Dit is Holland op zondag 6 december 2020 RTL 4 om 12.30 uur. Of kijk op zaterdag 12 december 2020 naar een herhaling van dit programma om 15.30 uur op RTL 4.