Jeroen Berends Fotografie in Utrecht

Jeroen Berends Fotograaf

Over Jeroen Berends Fotografie

Jeroen Berends Fotografie valt onder de rubriek fotograaf in Utrecht.

Jeroen Berends is de drijvende kracht achter Jeroen Berends Fotografie. Het liefst draag ik bij aan een duurzame en sociale wereld en daarom werk ik samen met veel klanten die deze thema’s hoog in het vaandel hebben staan. Denk hierbij aan NGO's en woningbouwverenigingen maar ook de NS en bedrijven die actief zijn in de gezondheidszorg.

Het mooiste van fotograaf zijn is dat je overal binnen mag kijken. Deze nieuwsgierigheid drijft mij al meer dan 10 jaar. Dat gaat van de boardroom van KLM tot aan de huiskamer in een volksbuurt. Er zijn zoveel verhalen te vinden en werelden te tonen. Ik werk samen met organisaties en bedrijven die de waarde van deze verhalen inzien en willen delen. Ik stap voor u binnen en laat anderen zien wat u wilt vertellen.

Fotograferen doe ik veelal op locatie maar ik kan ook zeker uit de voeten in een studio of in eens studio op locatie. Reclamefotografie, campagnebeeld en portretten laten mijn bloed sneller stromen.

Jeroen Berends Fotografie maakt ook bedrijfsfotografie en zakelijke portretten.

Waarom zou je investeren in een portret van jezelf of van je medewerkers? Een eerste indruk maak je maar één keer. Dat gezegde kennen we allemaal. Dus zorg dat je een pakkend portret van jou en je medewerkers hebt. Op de site van Jeroen Berends Fotografie kan je zien wat hij voor verschillende bedrijven gemaakt heeft. Ben je overtuigd of heb je vragen? Neem snel contact op!

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jeroen Berends Fotografie uit de rubriek fotograaf uit Utrecht is gevestigd aan de Schaverijstraat 11 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28279052.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Jeroen Berends Fotografie zijn o.a. :