Jolly Support Ondersteuning bij leerproblemen en meerbegaafdheid in De Bilt

Ondersteuning bij leerproblemen en meerbegaafdheid!

Over Jolly Support Ondersteuning bij leerproblemen en meerbegaafdheid

Jolly Support Ondersteuning bij leerproblemen en meerbegaafdheid valt onder de rubriek opleiding in Utrecht.

Mijn bedrijf heet “Jolly Support”. Ik ondersteun kinderen, ouders en school bij leerproblemen en meerbegaafdheid. Als “Specialist Basisonderwijs” kan ik mijn diensten en kennis op veel gebieden. inzetten. Ik heb mijn bedrijf sinds 2,5 jaar naast een vaste baan in het onderwijs als Leerkracht/Intern Begeleider waar ik veel en brede ervaring heb. Momenteel heb ik een paar uur ruimte.

Wat ik bied is een laagdrempelige mix van Remedial Teaching, Huiswerkbegeleiding en Bijles. Ik geef ondersteuning aan basisschoolkinderen. Dit kan zijn bij rekenen, lezen, spelling of de overgang van groep 2 naar groep 3. Ook gerichte begeleiding van jonge kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong en kinderen met (kenmerken van ) meer/hoogbegaafdheid kan geboden worden.

Mijn grootste doel is om kinderen weer eigenaar te maken van hun eigen leerproces en in een “Growth Mindset” te krijgen. Samen zorgen we er zo voor het kind te laten gaan van ‘ik kan het niet’ naar ‘ik kan het nóg niet en ik ga/kan het leren’.

Kinderen kunnen ook aanschuiven aan de “Speeltafel voor 5-8 jaar”: allerhande spellen spelen vol uitdaging, individueel en in groepjes, coöperatief en competitief, leren omgaan met verlies en winst, ontwikkelen van executieve functies. Aan de Speeltafel kan ook gefilosofeerd worden met bijvoorbeeld “Praatplaatjes of kunnen we het Hogere Orde Denken (Taxonomie van Bloom) aanspreken aan de hand van Denksleutels.

Ik kom op scholen, thuis of op de Buitenschoolse Opvang in Utrecht-Oost, Hilversum, De Bilt, Bilthoven, Den Dolder en Soest. Ook bied ik ondersteuning bij mij thuis in De Bilt.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jolly Support Ondersteuning bij leerproblemen en meerbegaafdheid uit de rubriek opleiding uit Utrecht is gevestigd aan de Alfred nobellaan 505 in De Bilt. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20053838.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Jolly Support Ondersteuning bij leerproblemen en meerbegaafdheid zijn o.a. :