Kappa Coaching WEG MET DIE ONZEKERHEID in Veenendaal

Coaching voor perfectionistische vrouwen die hun ambities waar willen maken.

Over Kappa Coaching WEG MET DIE ONZEKERHEID

Kappa Coaching WEG MET DIE ONZEKERHEID valt onder de rubriek coaching in Utrecht.

Mevr. Eva Kalter is de drijvende kracht achter Kappa Coaching. Ik ben mental coach met jarenlange coachervaring op het gebied van zelfvertrouwen, mindset en stress.

Ben je op zoek naar een coach die je kan helpen bij je onzekerheid, terwijl je eigenlijk een ambitieuze vrouw met veel verantwoordelijkheid bent? Dan ben je bij Kappa Coaching aan het juiste adres.

Hoe kom je ervan af? Want je weet dat je je leven niet gemakkelijker maakt met je perfectionisme. Ben je eerlijk tegen jezelf dan weet je wel beter. Je loopt wellicht al jaren tegen dezelfde dingen op, en je vermoeidheid wordt alleen maar erger. De vraag is dan ook: Wat ga je doen om aan deze situatie wat te veranderen? En wordt het niet eens tijd om aan jezelf te denken en voor jezelf te kiezen?

Ben je klaar voor verandering? Heb je er compleet genoeg van om je zo te voelen, om op deze manier in het leven te staan?

Dan is mijn traject WEG MET DIE ONZEKERHEID! echt iets voor jou!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kappa Coaching WEG MET DIE ONZEKERHEID uit de rubriek coaching uit Utrecht is gevestigd aan de Wageningselaan 2 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28696189.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Kappa Coaching WEG MET DIE ONZEKERHEID zijn o.a. :