Kat Totaal in Utrecht

Kat Totaal: Het welzijn van uw kat is bij ons het belangrijkst

Over Kat Totaal

Kat Totaal valt onder de rubriek dierverzorger uit Utrecht.

Vindt u het welzijn van uw kat ook heel erg belangrijk? Dan bent u bij Kat Totaal helemaal aan het juiste adres want wij denken er net zo over en vinden het heel erg belangrijk dat u kat het beste leven krijgt wat mogelijk is.

Heeft uw kat een medisch probleem? Dan verwijs ik u door naar de dierenarts maar voor alle overige zaken bent u bij ons helemaal aan het juiste adres.

Wij bieden 2 verschillende diensten aan: - Kapsalon. - Praktijk voor gedragstherapie.

In de kapsalon wordt er vakkundig omgegaan met de vacht van uw kat. Dit wordt gedaan door een ervaren en gecertificeerde kattentrimmer.

In de praktijk voor gedragstherapie draait alles om verstoorde relaties tussen kat en mens. Wij hebben een gecertificeerde kattengedragstherapeut in dienst en die komt bij u thuis voor een gesprek en een onderzoek naar de situatie zodat er zo goed mogelijk gehandeld kan worden.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met mij worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kat Totaal uit de rubriek dierverzorger uit Utrecht is gevestigd aan de Sonny Rollinsstraat 87 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13589628.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Kat Totaal zijn o.a. :