LimesKind in De Meern

Opvoeders- & Kindercoaching

Over LimesKind

LimesKind valt onder de rubriek coaching in Utrecht.

LimesKind is een praktijk, in De Meern / Leidsche Rijn, die gericht is op coaching en yoga, waarbij verbinding een belangrijk element is. De drijfveer is ontwikkelen, wortelen en groeien.

Coaching: "Dieper wortelen om te groeien" Kindercoaching is een laagdrempelig en kortdurende manier begeleiden van kind en ouders met zorgen of hulpvragen. Soms lukt het even niet alleen en kan het meekijken van een coach het juiste duwtje in de rug geven. Door gesprek, spel, creativiteit, yoga vindt het kind (en de ouders) op eigen kracht de beste antwoorden. Het kind en de ouders voelen zich zekerder en sterker om zelfstandig en met elkaar weer verder te kunnen. Eigenlijk kun je zeggen: door dieper te wortelen, kun je weer mooier groeien.

Yoga: "Voel de verbinding"... Kinderen, en ook ouders, hebben een vol leven. Daarbij werken IPads en games niet rustgevend. Yoga is een ontspannen manier om lichaam en geest in balans te houden. En om alles te kunnen 'laten'. Na 4,5 jaar kinderyogalessen te hebben gegeven, richt LimesKind zich nu op Ouder & Kind Specials. Hierin staan verbinding en ontspanning centraal. Er wordt op een prettige manier lichamelijk contact gemaakt door gezamenlijke yogaoefeningen, spellen, krachtoefeningen, ademhalingsoefeningen, massage, (non)verbale communicatie en een gezamenlijke eindontspanning. Het belangrijkste aspect is plezier hebben met elkaar.

MOTTO van de praktijk: "Dieper wortelen om vervolgens mooier te groeien".

Neem eens vrijblijvend contact met me op. Ik help je graag verder.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

LimesKind uit de rubriek coaching uit Utrecht is gevestigd aan de Pastoor Boelenslaan 6 in De Meern. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53226169.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij LimesKind zijn o.a. :

Nieuws van LimesKind in De Meern

Wat heeft je kind van jou nodig, als ouder?

Wat heeft je kind van jou nodig, als ouder?

Kan je er echt zijn? Voor jezelf en je kind?