Lotus Schoonmaakdiensten in Utrecht

Lotus Schoonmaakdiensten

Over Lotus Schoonmaakdiensten

Lotus Schoonmaakdiensten valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf uit Utrecht.

Bent u elke dag druk en heeft u daardoor geen tijd meer voor het huishouden? Of staat uw lichaam het niet meer toe dat u regelmatig met huishoudelijke taken bezig bent? Dan kan een hulp bij het huishouden goed van pas komen!

Iedere dag werken op een schone, verzorgde werkplek, wel zo aangenaam. Een frisse en hygiƫnische werkomgeving bevordert niet alleen het werkplezier; het is ook een geweldig visitekaartje voor klanten en andere relaties die uw bedrijf bezoeken. Heldere, opgeruimde kantoren, comfortabel schone gemeenschappelijke ruimtes, kraakheldere sanitaire voorzieningen, een uitnodigende ontvangsthal en receptie: allemaal signalen dat hier met beleid wordt gewerkt. Als gast voel je je welkom en kom je graag terug. Voor klanten wordt zaken doen aantrekkelijker.

Heeft u interesse in een professionele schoonmaakster die u voorziet van een schone woning of kantoor. Neem dan contact op met Lotus Schoonmaakdiensten. Neem nu een kijkje op de website voor meer nuttige informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lotus Schoonmaakdiensten uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Utrecht is gevestigd aan de Van Egmondkade 71 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15145167.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Lotus Schoonmaakdiensten zijn o.a. :