Martijn Kets - Praktijk voor psychotherapie in Utrecht

Martijn Kets - Praktijk voor psychotherapie: Psychotherapie, relatietherapie & coaching.

Over Martijn Kets - Praktijk voor psychotherapie

Martijn Kets - Praktijk voor psychotherapie valt onder de rubriek coaching uit Utrecht.

Bij Martijn Kets kunt u terecht voor groepstherapie, relatietherapie en psychotherapie.

Martijn Kets heeft diverse opleidingen gevolgd zoals rechten en bestuurskunde. Martijn kwam erachter dat zijn liefde voor werken met mensen steeds sterker naar voren kwam. Daarom heeft Martijn besloten om naast zijn werk psychologie te gaan studeren.

Martijn heeft vervolgens een master gestaltepsychotherapie opleiding afgerond bij de Nederlandse Stichting Gestalt en Universiteit van Middlesex (GB). Martijn is gevorderd in de emotionally focused therapy (EFT). Dit is een wetenschappelijke onderbouwde en evidence-based methode voor relatietherapie. Martijn gaat altijd open, spiritueel, kritisch, empathisch, aandachtig en geduldig te werk.

Als therapeut zal Martijn proberen u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het proces. U geeft uw doelstelling door en samen met u zal Martijn aan de slag gaan.

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Heeft u een vraag aan Martijn Kets - Praktijk voor psychotherapie? Neemt u dan contact op. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Martijn Kets - Praktijk voor psychotherapie uit de rubriek coaching uit Utrecht is gevestigd aan de Anton pieckhof 9 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-8774088.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Martijn Kets - Praktijk voor psychotherapie zijn o.a. :