MELANGE Uitvaartbegeleiding in Nieuwegein

Uitvaartbegeleiding bij het overlijden van volwassenen, kinderen en vroeggeborenen en mensen met complex gedrag.

Over MELANGE Uitvaartbegeleiding

MELANGE Uitvaartbegeleiding valt onder de rubriek uitvaartverzorging uit Utrecht.

MELANGE Uitvaartbegeleiding biedt een passende afscheid voor iedereen aan. Zowel vroeggeborenen, baby's, kinderen, jongeren en volwassenen. Vakkundig, verzorgd en vertrouwd.

Het gezicht achter MELANGE Uitvaartbegeleiding is Antoinette Steenbeek. Antoinette is een gecertificeerde uitvaartbegeleidster en bestuurslid van de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). Antoinette heeft als specialisatie het begeleiden van nabestaanden met complex gedrag.

Antoinne heeft ruime ervaring in het begeleiden van nabestaanden die extra zorg behoeven, zoals mensen met gedragsproblemen, psychiatrische stoornis en verstandelijke beperking. De diensten die aangeboden worden door MELANGE Uitvaartbegeleiding, worden door elke uitvaartverzekering vergoed.

Wanneer gewenst kan Antoinette ook alle praktische zaken rond de uitvaart voor u verzorgen, zoals: Het drukwerk, de opbaring, het vervoer, de uitvaart en alle wettelijke vereiste administratieve handelingen.

MELANGE Uitvaartbegeleiding regelt graag een persoonlijke, op maat gesneden uitvaart voor uw dierbare overledene. Samen met u zal Antoinette zoeken naar unieke, mooie en bijzondere momenten in het leven van de overledene. Deze herinneringen kunnen worden vormgegeven in een plechtigheid die bij u en de overledene past.

U kunt de website bekijken voor meer informatie. Heeft u een vraag aan MELANGE Uitvaartbegeleiding? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MELANGE Uitvaartbegeleiding uit de rubriek uitvaartverzorging uit Utrecht is gevestigd aan de Lauriergaarde 18 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-2600065.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij MELANGE Uitvaartbegeleiding zijn o.a. :