Meubelzaak Woonidee in Utrecht

Woonidee is een meubelwinkel met een laag tot hoog budget met een zeer goede reputatie.

Over Meubelzaak Woonidee

Meubelzaak Woonidee valt onder de rubriek meubels in Utrecht.

Als u hulp nodig heeft met het naar wens inrichten van uw woning dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij hebben binnen ieder budget een prachtige inrichting.

Wij geloven dat uw huis uw persoonlijkheid en smaak zou moeten uitstralen. Daarom nemen wij ruim de tijd om de specifieke wensen en idee├źn van onze klanten te bepalen. Daarna begeleiden wij u bij iedere stap naar uw ideale interieur. Tevens door eventueel een bezoek aan het Home Trade Center in Nieuwegein waar een hoop leveranciers van meubelen en slaapkamers hun showroom hebben.

Ons team is gespecialiseerd in het vinden van oplossingen voor moeilijk in te delen ruimtes. Wij werken nauw samen met architecten, ingenieurs en bouwkundigen om uitstekende kwaliteit tot in ieder detail te garanderen. Onze ervaring en creativiteit van Modern tot een Klassiek interieur heeft geleid tot landelijke erkenning en, veel belangrijker, de tevredenheid van al onze klanten.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Peter vrijdag 14 februari 2014

4 sterren

“Hele fijne winkel. Heeft ons in het verleden goed geholpen! Snelle levertijd, kon gelijk bed mee nemen. Zeker een aanrader. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Jannie maandag 2 december 2013

0,5 sterren

“Bij aankomst erg vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Met recht werden de wensen van de klant centraal gesteld. Echter de afhandeling van de bestelling was meer dan waardeloos. Afspraken werden niet nagekomen, goederen werden niet geleverd en elke keer weer had je het gevoel met een smoes afgescheept te worden. Is dit wat jullie onder 'wensen centraal stellen' verstaan? Veel woorden, weinig daden. Kortom: erg kwaad en teleurgesteld. Hier koop ik geen tweede keer mijn spullen en zal het een ieder ook sterk afraden.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 4.

Contact opnemen

Meubelzaak Woonidee uit de rubriek meubels uit Utrecht is gevestigd aan de Hollantlaan 7 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-2890087.

Diensten en producten voor meubels

Trefwoorden die horen bij Meubelzaak Woonidee zijn o.a. :