Micas Integrale Massage Praktijk in Utrecht

Massagepraktijk in massages voor ontspanning, balans en vitaliteit.

Over Micas Integrale Massage Praktijk

Micas Integrale Massage Praktijk valt onder de rubriek massage in Utrecht.

In mijn massagepraktijk geef ik naast massages voor ontspanning, balans en vitaliteit, ook massages gericht op herstel van spanningen en klachten. Mijn massages zijn intuïtief en daardoor geheel afgestemd op wie jij bent en wat jij nodig hebt op het moment. Massage is voor iedereen, jong of oud. Even niks hoeven, rust in je hoofd, voelen hoe het werkelijk met je gaat.

De massages die aangeboden worden:

Klassieke massage: Naast de positieve uitwerking die een klassieke massage op het lichaam heeft is deze massage ook herstellend voor de geest, brengt het denken tot rust en nodigt uit om weer contact met je eigen levensritme te maken. Voor ontspanning van het lichaam als geheel.

Bindweefselmassage: Laag voor laag werk ik naar de kern van de klacht toe en begeleid ik je in het loslaten. Diepe bindweefselmassage helpt diepe en vaak oude hardnekkige/chronische spanningen en klachten los te laten.

Dynamische massage: Bij een dynamische massage (pulsen van het lichaam), wordt je uitgenodigd om je helemaal te ontspannen zodat je spanningen op een dieper niveau los kan gaan laten.

Stretchen en strekkingen: Door strekkingen en door stretchen kunnen spanningen die in de spieren zijn vastgezet diepgaand worden losgelaten, dit werkt door in de gewrichten en hebben een activerende werking op de vitaliteit van het lichaam en doorstroming van energie.

Energetische massage: Stimuleert het contact met je innerlijke gevoel. Energetische massage helpt (emotionele) blokkades los te laten en stimuleert de doorstroming van het lichaam als geheel.

Reactie van een klant:

''Een gedreven masseuse met een warme persoonlijkheid, dat is wat Mi-Clara is. Ze weet direct de plekken te vinden die aandacht nodig hebben. Ze kijkt goed naar wat jouw wensen zijn en speelt goed in op eventuele klachten. Ik kan haar massages van harte aanbevelen.''

"Mi-Clara is een zeer betrokken en gepassioneerde masseuse. Ze weet goed de pijnlijke plekjes te vinden die extra aandacht nodig hebben en samen met jou, door ademhalingsinstructies, die plekjes te verzachten. Daarnaast weet ze je ook goed te laten relaxen met een heerlijke ontspanningsmassage. Een aanrader!!"

Bekijkt u de website eens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Micas Integrale Massage Praktijk uit de rubriek massage uit Utrecht is gevestigd aan de Hekmeijerstraat 18 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46735359.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Micas Integrale Massage Praktijk zijn o.a. :