ModerneMeubels.com in Veenendaal

Moderne Meubels | Meubels van topkwaliteit

Over ModerneMeubels.com

ModerneMeubels.com valt onder de rubriek meubels in Utrecht.

Zoekt u een meubel specialist in Nederland? Dan bent u bij Moderne Meubels aan het juiste adres. U kunt een keuze maken uit vele soorten meubels. We zijn vooral gespecialiseerd in Slaapbanken. Deze meubels zijn te verkrijgen in diverse materialen, kleuren en stijlen. Uw meubelstuk zal naar uw smaak en wens zijn.

Hieronder ziet u uit welke soorten meubels u een keuze kunt maken:

- Slaapbanken. - Innovation slaapbanken. - Fauteuils: Retro fauteuils, design fauteuils en Infiniti fauteuils. - Eetkamertafels. - Stoelen: Infiniti barkrukken en Infiniti eetkamerstoelen. - Woonaccessoires: Olieverf schilderijen en glasschilderijen.

Alle meubels die aangeboden worden bij Moderne Meubels zijn van een goede kwaliteit en worden aangeboden tegen een scherpe prijs. Wegens een groot succes is er ook een uitverkoop bij Moderne Meubels. Vraagt u hiervoor eens naar het aanbod. U heeft een keuze uit hoogwaardige maar goedkope meubels.

U bent van harte welkom in onze showroom in Veenendaal om de juiste inspiratie op te doen voor het aanschaffen van eventuele nieuwe meubels. Kom gezellig langs.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ModerneMeubels.com uit de rubriek meubels uit Utrecht is gevestigd aan de Fluitersstraat 78 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0318-768261.

Diensten en producten voor meubels

Trefwoorden die horen bij ModerneMeubels.com zijn o.a. :

Nieuws van ModerneMeubels.com in Veenendaal

Waarom een slaapfauteuil

Waarom een slaapfauteuil

Een slaapfauteuil biedt verschillende voordelen voor mensen die regelmatig logees ontvangen.