PACAD Hondentraining in Utrecht

PACAD Hondentraining: Dé hondenschool voor als je hond écht je beste vriend is.

Over PACAD Hondentraining

PACAD Hondentraining valt onder de rubriek dierverzorger uit Utrecht.

Wilt u een goeie hond krijgen die erg goed naar u luistert zodat u uw hondje vrolijk kunt uitlaten en niet de hele tijd achter de hond aan hoeft te zitten? Dan bent u bij PACAD Hondentraining helemaal aan het juiste adres,

PACAD staat voor Positief, Actief, Creatief, Assertief en Daadkracht. Dit zijn de begrippen waar wij mee werken om onze training goed te laten werken op uw hond. Door het gebruiken van deze methode kunnen wij elk ras en elke hond weer helemaal op het goede spoort krijgen.

Samen met de baas pakken wij het ongewenste gedrag aan en zetten dit om in positief gedrag. Met uw inzet en onze kennis gaat dit zeker lukken.

Wilt u graag meer informatie over wat wij u allemaal te bieden hebben? neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PACAD Hondentraining uit de rubriek dierverzorger uit Utrecht is gevestigd aan de Saliehof 20 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48673388.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij PACAD Hondentraining zijn o.a. :