Reinders Oefentherapie in Utrecht

Reinders Oefentherapie: Uw therapeut op het gebied van houding, beweging en beleving

Over Reinders Oefentherapie

Reinders Oefentherapie valt onder de rubriek coaching uit Utrecht.

Wilt u graag weten hoe u uw houding en beweging kunt veranderen en verbeteren? Dan bent u bij Reinders Oefentherapie helemaal aan het juiste adres.

Oefentherapie Cesas/Mensendieck is een actieve therapie gericht op het verbeteren van uw lichaamshouding en uw gewoontes van bewegen. Bij deze therapie gaat u zelf actief aan de slag en krijgt u oefeningen en opdrachten om er zelf bewust van te worden van uw manier van bewegen en uw houding.

In de praktijk wordt geoefend doormiddel van een grote spiegel zodat u kunt zien wat u met uw houding doet of hoe u een beweging maakt. Hierdoor worden ook de veranderingen beter zichtbaar. Ook blinden en slechtzienden kunnen meedoen met deze oefening omdat het uiteindelijk de bedoeling is dat de spiegel niet meer nodig is om te controleren hoe uw houding of beweging is.

Wilt u graag meer informatie over wat ik u kan bieden? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met mij worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Reinders Oefentherapie uit de rubriek coaching uit Utrecht is gevestigd aan de Prins Hendriklaan 16 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25299364.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Reinders Oefentherapie zijn o.a. :

Nieuws van Reinders Oefentherapie in Utrecht

gratis houdingstest

gratis houdingstest

zondag 1 juli is de dag van de Houding!

Nieuwsbrief mei 2018

Nieuwsbrief mei 2018

Praktijk met een 8.8 gewaardeerd door cliƫnten