Restyle Your Home in Veenendaal

Restyle Your Home | Onze passie voor uw interieur.

Over Restyle Your Home

Restyle Your Home valt onder de rubriek webshop in Utrecht.

Cornita richtte Restyle Your home vijf jaar geleden vanuit passie op, Arianne is in januari dit jaar mede-eigenaar geworden.

Cornita weet alles over (krijt)verf en Arianne ontfermt zich graag over de winkel. Mensen kunnen bij ons terecht voor het restylen van hun meubels en/of woning. Hierbij kan het gaan om advies voor restylen en over producten, maar wij kunnen ook alles uit handen nemen. Ook verkopen wij woonaccessoires en meubels.

De winkel is de afgelopen periode flink verbouwd. Er is een aparte workshopruimte gecreƫerd en een ruimer magazijn. Ook is er nu een keuken, waar Arianne dankbaar gebruik van maakt voor workshops en ze haar ander passie voor koken, zo kan u bij u workshop een gezellige high tea of tapasplank bestellen.

Wij hebben een eigen krijtverf lijn, maar kunnen daarnaast bijna iedere denkbare kleuren in binnen en buiten verf mengen, alles van het verf merk Niveau. Ook werken wij veel met de kleuren van Pure & Orginal, Little Green, Farrow & Ball, Painting the Past, Tribe. Uniek is de Concreto-lijn, een beton look verf die verkrijgbaar is in meer dan vijfhonderd kleuren en heel gemakkelijk is aan te brengen.

U kunt bij ons terecht voor al uw binnen en buiten verven. Wij mengen deze voor u in elke gewenste kleur.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Restyle Your Home uit de rubriek webshop uit Utrecht is gevestigd aan de Nieuweweg 223A in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12721211.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Restyle Your Home zijn o.a. :